banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Necat British Koleji Yarı Finalde.. Zirve Yarışı Kızıştı.. İncilaylı Arı Koleji Dörtyol Devam
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kemal Uçaner Omuzlarda Veda Etti..!
banner98

Aksa 1. Lig’in 29. haftasında bugün Binatlı ile Gönyeli arasında oynanan karşılaşma sonunda futbolu bırakan Kemal Uçaner tören düzenlendi.

Kariyerinde Binatlı, Gönyeli, Yenicami, Lefke ve Göçmenköy gibi takımlarda üst düzey forma giyen ve birçok kez şampiyonluk yaşayan 1978 doğumlu deneyimli futbolcu bugün itibariyle aktif kariyerini sonlandırdı.

Üner Berkalp Stadı’nda maç sonrasında duygusal anlar yaşanırken Binatlı kulübü Kemal Uçaner’e plaket vererek emekleri için teşekkür etti.

Karşılaşmanın 90.dakikasında oyuna dahil olan Kemal Uçaner maçın bitiş düdüğü ile arkadaşlarının omuzlarında futbol yaşamına son verdi.

Deneyimli oyuncuya şampiyonluk yaşadığı bir diğer kulüp olan Gönyeli de forma takdim etti.

Binatlı kulübü sosyal medya hesabından da Kemal Uçaner’e teşekkür ederek vedayı şöyle duyurdu;

“Güle Güle Kral! Güle Güle Evlat!. Seni çok seviyoruz. Gönyeli SK’ne hem oyuncumuz adına hem Kulübümüz adına ayrıca teşekkür ederiz. Bizlerin yıllarca söylediği besteleri Kemal için söylemeniz en az bizler kadar sizlerin de #Kaptan’ı sevdiğinizi gösterdi bizlere. Teşekkürler.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75