banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. Serbest transferde son gün
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy Fokur Fokur Kaynıyor..! Bolkan İstifa Etti..!
banner98

 




Yarın Mağusa Türk Gücü ile karşılaşacak olan Ozanköy’de geçtiğimiz gün  yönetiminin Bekir, Muhammet ve Saydam’a rekor para cezası vermesinin ardından dünkü  son idmana hiçbir futbolcu katılmadı.  Sahaya giden oyuncuların bu olayı boykot ederek antrenmana inmedikleri öğrenildi.

Önceki akşam Bekir, Muhammet ve Saydam’ın affedilmesi için Teknik Direktör Mehmet Bolkan ile görüşen bazı futbolcular olumsuz yanıt alınca, bu kez kulübün ileri gelenlerinden yardım istediler. Mehmet Bolkan’in istifa etmemesi ve arkadaşlarının affedilmemesi durumunda MTG maçında çıkmayacaklarını belirten Ozanköy futbolcuları dün kendi başlarına antrenman yaptı.


Ozanköy Kulübü’nde söz sahibi bazı isimlerin kulüp başkanı Sami Otçuoğlu ile görüşmesi üzerine geri adım atan başkan Otçuoğlu futbolcuların affedilip Mağusa Türk Gücü maçında oynamaları yönünde Mehmet Bolkan’a telkinde bulunduğu öğrenildi.

Başkanın bu talebi üzerine geri adım atmayacağını söyleyen tecrübeli teknik adam görevini bıraktığını açıkladı. Bolkan, arkasından iş çeviren futbolcular ile aynı yolu yürümek istemediğini belirterek görevden ayrıldığını belirtti. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75