banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! arenasporkolik
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy, Bekir, Talat ve Özcan’ı Renklerine Bağladı..!
banner98

Ozanköy Başkanı Sami Otçuoğlu ve ekibi bugün adeta transfer taaruzuna geçti. Yeni sezonda hedefini Süper lig olarak belirleyen Kırmızı Beyazlı ekip, serbest transfer hakkı bulunan ve T.Ocağı ile anlaşan Bekir Yıldız’ı ikna ederek bugün 3 yıllık sözleşme imzalayarak önemli problemi çözmüş oldu.

Ozanköy ayrıca Yeşilova’nın tecrübeli defans oyuncusu Talat Dağer’i 1 yıl kiralık, G.Gücü’nün sol kanat oyuncusu Özcan Saygı’yı ise kiralık ve Bonservis opsiyonlu olarak kadrosuna dahil etti.

Ozanköy ayrıca Yeşilova’dan Hamis’i transfer etmek için kulüp ile görüşmelerini sürdürürken, Doğan Türk Birliğinden de Alpay, Aytun ve Ahmet Saygı’yı transfer edebilmek için Doğan Türk Birliği yönetimi ile görüşmelerini sürdürüyor. Ozanköy mevcut oyuncu kadrosundan ise Serhan Aydınel, Hasan Yanaroğlu ve Ali Kopça hariç tüm futbolcular ile anlaştığı açıklandı.

Deniz Kibar’ın da takımda kalacağı öğrenilirken, Türkiye BAL liginden de bir golcü futbolcunun önümüzdeki hafta adaya geleceği öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75