banner108
Öne Çıkanlar Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! Zokou ile tatlandı..! (2-4) Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mahmut Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Osman, Eskişehir Yunusemre Spor’da..!
banner98

Ülkemizden, Türkiye Bölgesel Amatör Ligi’ne futbolcu göçünün hızı bir türlü kesilmiyor. Geçtiğimiz sezon 1’inci Lig ekiplerinden Dörtyol’da forma giyen ve sezon başında ise Yonpaş Dumlupınar’ın bonservisi ile kadrosuna kattığı Osman Şanverdi, Türkiye Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Eskişehir Yunusemre Spor’a transfer oldu. Kıbrıslı Türk Menajer Fatih Cengiz’in gerçekleştirdiği transfer sonrasında Osman’ın ülkemize yeni sezon için dönüp dönmeyeceğinin ise belli olmadığı öğrenildi.

Üçü bir arada

Daha önce Baf Ülkü Yurdu’ndan Ahmet Hatay ve Lefke’den Rahmi Çelik’in transfer olduğu Türkiye Bölgesel Amatör Ligi ekiplerinden Eskişehir Yunusemre Spor, ülkemiz sporcularından Osman Şanverdi’yi de kadrosuna kattı. Osman Şanverdi, 2013-2016 yılları arasında Eskişehirspor forması giymişti. Daha sonra ülkemize dönen Osman, Yenicami, Küçük Kaymaklı ve Dörtyol formaları giymiş, sezon başında ise yüksek bir transfer bedeline Yonpaş Dumlupınar’a transfer olmuştu.

Haber: Necmi Usal

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75