banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ogan; Ses getiren bir takım olacağız..!
banner98

 



           Süper ligde mücadele edecek olan İskele’nin kırmızı siyahlı ekibi Gençler Birliği, yeni sezonun çalışmalarına teknik direktör Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Hasan Tamel, kaleci antrenör Can Kayataş yönetiminde yoğun bir şekilde sürdürerek 9 haftalık hazırlık dönemini geride bıraktı.

 Yeni sezona yönelik çalışmaların ilk bölümünde haftanın 6 gününde kondisyon ağırlıklı antrenmanlar ile geçen Gençler Birliği hazırlık maçları ve taktiksel çalışmalar ile hazırlıklar devam etti. Hazırlık döneminin ikinci etabını 6 günlük yurt içi kamp (Girne Pia Bella) ile günde çift idman ve hazırlık maçları ile devam eden Gençler Birliği geleneksel olarak düzenlediği merhumlar anı maçları sonrasında yeni sezona yönelik çalışmalarını tamamlamış oldu.


Hazırlık Dönemi Yoğun Geçti

Süper ligin sürekli ekiplerinden olma adına işi baştan sıkı tutan Gençler Birliği, 9 haftalık hazırlık dönemi boyunca 48 antrenman 14 hazırlık maçları ile çalışma programı çok yoğun geçti.

 Gençler Birliği 1.müsabaka dönemine 21 Eylül Pazartesi günü (bugün) yapacağı ilk antrenman ile başlıyor. Ligin ilk haftasında evinde oynayacağı ligin yeni ekiplerinden Binatlı maçı hazırlıklarına bugün başlayacak olan Gençler Birliği’nde bayram haftası olmasına rağmen antrenman programında değişiklik yapmadan çalışmalarını sürdürecek. 25 Eylül Cuma günü maçın oynanacağı İskele Cumhuriyet stadında son taktik çalışma ile hazırlıklar tamamlanacak.       


Genç Futbolcular Transfer Edildi

Geçtiğimiz sezon oluşturulan takım kadrosundaki iskeleti koruyarak fazla oyuncu transferini düşünmeyen Gençler Birliği’nde teknik direktör Ahmet Ogan’ın raporu doğrultusunda Kulüp başkanı Mustafa Gülcan, transfer komitesi yönetiminde sürdürülen transfer çalışmalarını kısa sürede sonuçlandırdı.

 Gençler Birliği transferde yerli futbolcu olarak geçen sezon devre arasında kiralık olarak Mehmetçik’ten kadrosuna kattığı Tacettin Köse, İbrahim Köse kardeşler, Boğaziçi’nden genç futbolcu Mehmet Erol, Hasan Türkoğlu bonservisli transfer edildi.

Yabancı futbolcu transferi konusunda ise orta saha ve forvet için menajer Erdem Konyar aracılığı ile 1995 doğumlu ön libero Yakubu Abudu Malik ile anlaşma sağlayan Gençler Birliği, 1997 doğumlu forvet Charles Gıft Justıce ise çok genç oluşu ve zamana ihtiyacı olduğundan dolayı anlaşma yapılmadı.

 İkinci yabancı futbolcu tercihini Lapta futbolcusu Yavor Vande’den yana kullana Gençler Birliği’nde transferlerin takıma kısa sürede uyum sağlamaları teknik kadroyu son derece memnun etti.


Yaş Ortalaması Düştü

Gençler Birliği’nde mevcut oyuncu grubuna katılan yeni transferler ile birlikte yaş ortalamasında da düşü oldu. 23 yaş ortalamasına sahip Gençler Birliği takım kadrosunda bulunan futbolcuların kısa sürede kaynaşması arkadaşlık bağlarının gelişmesi, takım olma adına önemli aşamalar kaydedilmesi geleceğe umutla bakılıyor.

Genç koşan mücadele eden ve iyi futbol oynayabile oyuncu grubu ile çalışmaktan son derece memnun olan teknik direktör Ahmet Ogan, lig yarışı içerisinde başarının sağlanmasında önemli bir etken olacağını düşünüyor.

Takımın geçen sezon yaş ortalaması 25’te 23’e düşmesi, genç ve tecrübe açısından bazı sıkıntıları da beraberine getirebileceği düşünülse de, çok koşan mücadele eden genç bir ekip yaratılması gelecek adına başkan Mustafa Gülcan, yönetim ve teknik kadroyu umutlandırıyor.  

Ses Getiren ve İzlenebilir Olmak

Gençler Birliği teknik direktörü Ahmet Ogan, İskele ilçesinin bölgedeki süper ligin tek takımı olarak geçen sezon olduğu gibi bu sezonda büyük bir sorumluluk içerisinde olduklarının altını çizerek, hedeflerinin ligde oynayacağı futbol ile ses getiren ve izlenebilir olmak olduğuna vurgu yaptı.

 Ogan, süper ligde bu sezon takım kadrolarının çok yakın olduğu, fark yaratan takımın olmadığının altını çizerek, bu bilinç ve anlayış içerisinde çok sıkı çalışarak takım ruhlarını geliştirmeye çalıştıklarını, genç bir kadroya sahip olduklarından dolayı, lig maçlarında koşan mücadele eden savaşan bir anlayışla takım olgusunu ön planda tutacaklarını belirtti.

Gençler Birliği Spor kulübü Başkanı Mustafa Gülcan, yönetim ile gelecekle ilgili planlamasına geçen yıldan itibaren başladıklarına dikkat çeken Ahmet Ogan, İskele deplasmanı en zor deplasmanlardan biri olma özelliğini geçen yıl başaramadıkları, bu sezon ise başarmak istediklerini, süper ligde oynayacakları maçlardaki efor ve performansları ile renk getiren izlenilmek istenilen bir takım olmak için gerekli özeni göstereceklerini söyledi.

Sezon başında istikradan yana tavır koyan, bugüne kadar hep yanlarında olan her türlü katkı, destek ve imkanlar sağlayan kulüp başkanı Mustafa Gülcan’a, yöneticilere üyelere ve tüm taraftarlara teşekkür eden Ahmet Ogan, yeni sezonun centilmence geçmesini, sadece futbolun konuşulduğu bir sezon olmasını temennisinde bulunarak yeni sezonda tüm spor Ailesine başarılar diledi. 


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75