banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ogan ile Maraş nikahı kıydı..!
banner98

 











             İmza törenine Maraş Spor Kulübü başkanı Hasan Oy, asbaşkan Kerem Eti, futbol şubesi sorumlusu Murat Altınay, teknik direktör Ahmet Ogan karşılıklı anlaşarak resmi sözleşmeyi imzaladı. Atılan imzalar sonrasında taraflar birbirlerine başarı dileklerinde bulundular.

 

Yeniden Yapılanıyoruz

Maraş Spor Kulübü başkanı Hasan Oy, imza töreninde yaptığı konuşmada, yeni sezonda  ilk kez 1.ligde oynayacak olmanı heyecanı içerisinde olduklarını, takım içerisinde yeniden yapılanmaya giderek, geleceğin takımın yaratmak istediklerini, bu doğrultuda takımın başına teknik sorumlu olarak Ahmet Ogan’ı göreve getirerek çok doğru bir adım attıklarına inandığını söyledi.

   

Hedef Ligde Kalıcı Olmak  

Maraş’da teknik direktörlüğe getirilen Ahmet Ogan, 1.ligde ilk kez mücadele edecek olan Maraş’da görev getirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, güvenerek göreve getiren başkan Hasan Oy ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

1.ligdeki sorumluluklarını iyi bilerek hareket edeceklerini belirten Ogan, transfer raporu doğrultusunda istediğin futbolcuların transferleri için girişimlerin başladığını belirtti.

Ogün Dursun ile anlaştıklarını açıklayan Ahmet Ogan, takımda görmek istediği futbolcuların kulüplerinden izin alındıktan sonra görüşmeye başlayacaklarının altını çizerek, yeni sezonda hedeflerinin ligde kalıcı olmak için çok yoğun bir şekilde çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.  

 

Yeni Yönetim Belirlendi

 

Maraş Spor Kulübü başkanı Hasan Oy, yeni dönemde çalışacağı yeni yönetim kurulunu da belirleyerek çalışmalara başladı.

 

Asbaşkan Kerem Eti, Federasyon temsilcisi İlker Atalay, basın sözcüsü Börke Kaşif, Sekreter Yasin Yeni, Veznedar Mehmet Cengiz, Sporcu Sorumluları Murat Altınay, Hüseyin Özyalçın, Lokal Sorumluları Yasin Yürtmen, Korhan Ekcan, Saha Sorumluları Aydın Kayol, Abdurrahman Acı, Sosyal İşler Sorumlusu Yasin Gök, Kültür İşler Sorumluları İbrahim Gedik, Ali İlhan, Altyapı Sorumluları Soner Potak, Erbay Aktu, Faal Üyeler : Adem Mart, Bora Tebeleşşol, Ali Yeşil, Abdullah Tümbül, Tamer Kalkan

Denetleme Kurulu : Turan Nergiz, Kozan Talihsiz, Kemal Özyıldız

Disiplin Kurulu : Mustafa Kalkan, Murta Küçük    

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75