banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak’ta İpler Koptu..! Ertaç, Bilal, Remzi ve M.Avcı Bonservislerini Eline Aldı..!
banner98

Ligin ilk devresini çok başarılı bir noktada bitiren ve şampiyonluk şansı bulunan Türk Ocağı’nda son dönemde yaşanan Ertaç Taşkıran ile yönetim arasındaki kriz bu akşam farklı bir boyut aldı.

Geçtiğimiz hafta yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan yıldız isim Ertaç Taşkıran bu akşam yönetim ile masaya oturarak radikal kararlara imza attı.

Toplantı sonrası sitemize açıklamalarda bulunan ErtaçTaşkıran şunları söyledi;

Oyuncu arkadaşlarıma hepsine teşekkür ederim. Hem futbolcu hem antrenörlük görevimde bana gösterdikleri saygıdan ve destek dolayı hepsine minnettarım.

Sezonun geri kalan bölümünde inşallah başarıları devam eder. Onlar benim yine kardeşlerim yine bir gün birlikte olacağız.

Bu akşam yaptığım görüşme sonrası 3 arkadaşımla birlikte ligin ikinci devresinde Türk Ocağı ile ipleri kopardık.

Aldığımız karar sonrası Remzi ve Bilal ile aynı takıma gitme kararı aldık. Kısacası 3’ümüz ligin ikinci devresinde başka bir takımda beraber forma savaşı vereceğiz. Mustafa Avcı arkadaşımız ise görüştüğü başka takımlar var ve seçtiği takımda sezonu tamamlayacak.

Sezonun 2.devresınde hangi takımda yolumuza devam edeceğimizi yapacağımız görüşmelerden sonra 1 -2 gün içerisinde net bir karar vererek yolumuzu çizeceğiz.

Çok başarılı bir yarı dönem geçirirken maalesef yönetimsel olarak büyük krizler içerisinde kendimi buldum.

Yönetim ve başkanla kendimi karşı karşıya buldum. Ben hiç kimsenin sahsına saldırı yapmadım. Fakat başkanın basına yaptığı benim hakkımdaki açıklamaları üzülerek karşıladım.

Daha bir çok hasır altı konuyu ben gün yüzüne taşımadım. T ocağı camiası birçok şeyi biliyor. Ama takıma ve yetiştiğim yuvama daha fazla zarar vermemek için hem susuyorum hem de şampiyonluk hedefimi erteleyerek ilerleyen yıllara bırakıyorum.

Daha fazla polemiğe girmeden Türk ocağındaki takım arkadaşlarıma ve Türk ocağı sevdalılarına yeniden görüşmek üzere hoş kal dilerken bazı kişilere ise hakkımı helal etmiyorum açıklaması yaptı.

Diğer yandan takımdaki diğer oyuncuların ise şu an için antrenmanlara katılmama kararı aldığı öğrenilirken yarın akşam yönetim tarafından acil olarak toplantıya çağırıldığı öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75