banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Girne Tatar Binatlı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak ve GG Galip..!
banner98

 



Hamitköy 1 GG 3

Hamitköy stadında oynanan karşılaşmada 1. lig ekipleri Gençlik Gücü ve Hamitköy karşı karşıya geldi. Gençlik Gücü bu karşılaşmayı Bağcıl'dan yeni transferi İsmail Soydan, Hakan Eminoğlu ve Hamitköy'lü oyuncunun kendi kalesine attığı golle 3-1 galibiyetle kapattı. Hamitköy'ün tek golünü ise Eyüp kaydetti. Karşılaşmanın ilk devresi 2-1 GG’nin üstünlüğünde kapandı.

Esentepe 0 Türk Ocağı 3

Esentepe stadında oynanan karşılaşmada Girne ekiplerinden Esentepe ve Türk Ocağı ekipleri karşı karşıya geldi. Türk Ocağı bu karşılaşmayı yabancı oyuncuları Cedric ve Peter(2)'in golleriyle 0-3 kazanmayı başardı. İlk devreyi 3-0 önde kapatan Türk Ocağı ikinci devrede siyahi oyuncularını oyun dışına alarak genç oyunculara şans verdi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75