banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ocak, Paçayı Kurtardı..! (3-1)
banner98

Stadyum: 20 Temmuz Mete Adanır

Hakemler: Osman Özpaşa, Emine Yalkın, Hüseyin Özaşık, Kerem Eran

Türk Ocağı: Ali Karal, Yunus Emre (Dk.65 Hasan Sadrazam), İsmet Düzce, Mustafa Avcı (Dk.45 İlker Tek), Bilal Ceylan, James Akpama, Hascan Kırmaz, Doğukan Altuntaş, Ömer Gül, Remzi Betmezoğlu (Dk.64 Justice), Micheal Eneramo

Yenicami: Ercan Samancıoğlu, Eray Halil, Mehmet Altın, Ünal Kaya, John Okoli, Behiç Kum, Osman Şanverdi (Dk.52 Ali Üçtaş), Hasan Ulukök, Farouk Dadzie, Yasin Açıkel (Dk.45 Kemal Barbet), Bünyamin Ayaz (Dk.77 Emin Atabek)

Goller: Dk.44 Osman (K.K), Dk.74 James, Dk.76 Eneramo (Türk Ocağı), Dk.59 Yunus (K.K) (Yenicami)

Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı ataklarla geçerken ilk yarı sonunda Türk Ocağı öne geçti.

44.DK: Seri paslarla sağ kanatta topla buluşan Ömer’in yerden sert ortasında top Osman’a çarptı ve kaleci Ercan’ı yanıltarak köşeden ağlarla buluştu ve Türk Ocağı Yenicami’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Türk Ocağı’nın üstünlüğünde geçti.

59.DK: Gelişen Yenicami atağında havadan atılan derin topta John Okoli ile ikili mücadeleye giren Yunus topa müdahale etmek isterken yaklaşık 20 metreden kaleci Ali’yi ters bir vuruşla mağlup etti. 1-1

74.DK: Sol kanattan gelişen Ocak atağında Justice rakibi Farouk’dan sıyrıldı ve penaltı noktasında bulunan James’e topu yerden aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda top ağlarla buluştu ve skor 2-1’e geldi.

76.DK: Araya atılan topla buluşan Eneramo önce Eray’dan sonra Ercan’dan çok şık şekilde sıyrılarak topu boş kaleye gönderdi ve skoru 3-1 yaptı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Türk Ocağı karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak Play-out oynamaktan kurtuldu.

FOTOLAR : CEMİL GARİP 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75