banner108
Öne Çıkanlar Girne DAÜ basın toplantısı yapıldı arenasporkolik Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nikah tazelendi..!
banner98

 




Taraflar geçtiğimiz Cuma günü Kolan British Hospital’de imzaladıkları protokolle son iki yıldır sürdürülen anlaşmayı bir yıl daha uzattı. Anlaşma çerçevesinde KTSYD üyeleri her yıl olduğu gibi bu yıl da ücretsiz Check-up kontrolüne tabi tutulacak ve hastanenin hizmetlerinden yüzde 20 indirimle yararlanacak. Taraflar arasındaki sponsorluk anlaşmasına KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu ve Kolan British Hospital Başhekimi Op. Dr. Harun Gülmez imza koydu. İmza töreninde KTSYD Yönetim Kurulu üyeleri, derneğin eski başkanı Ogün Genç Kaçmaz ve doktorlar Sait Kenan ile İbrahim Susam yer aldı.


 Gülmez: “İşbirliğimiz devam ediyor”

İmza töreninde ilk konuşmayı Kolan British Hospital Başhekimi Harun Gülmez yaptı. İşbirliği protokolünün üçüncüsünün imzalandığını belirten Gülmez, “Üç yıldır sporcuların yanı sıra spor yazarları ile işbirliğimiz devam ediyor. Spor yazarları aktif sporun içerisinden gelen biri olup hayatlarını bundan sonra farklı biçimde devam ettiren kişiler. Spor yazarlarının sağlıkları da bizim için aktif spor yapan kişiler kadar değerli. Herkes için yılda bir kez olası hastalıkların önlenmesi açısından sağlık kontrolünün yapılmasını öneriyoruz. Bu yıl da sağlık kontrollerimizi gerçekleştireceğiz. Umarım bundan sonra da işbirliğimizi sürdürürüz” ifadelerini kullandı.


Kılıçoğlu: “Üyelerimizin sağlığı bizim için önemli”

KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, Kolan British Hospital ile işbirliği anlaşmasını uzattıkları için mutlu olduğunu belirterek sözlerine başladı. “Üç yıldır başta KTSYD üyeleri olmak üzere ülke sporuna önemli bir katkı koyduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Spora katkı koyan sponsor bulmanın zor olduğu bir dönemde Kolan önemli bir sorumluluk üstleniyor” diyen Kılıçoğlu, “Umarım bu süreç gelecek yıllarda da devam edecek. Biz özellikle dernek olarak hiçbir üyemizin sağlık sorunu yaşamasını istemiyoruz. Bu anlamda işbirliğimizi devam ettirdiğimiz için mutluyuz” dedi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75