banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Yalova Mormenekşe BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nihayet Ortak Yapıyorlar..! Tatar ve Özersay Spor Federasyonları ile Yarın Görüşüyor..!
banner98

Dün Başbakan Yardımcısı Kudret Özeraysay’ın Spor Federasyonları ile Perşembe günü toplantı yapacağını açıklamasından sonra bugün sabahta Başbakan Ersin Tatar’ın yarın spor federasyonları ile toplantı yapacağını açıklaması ortalığı bir anda karıştırdı.

Gün içinde yapılan görüşmeler sonrası Başbakan Ersin Tatar ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay spor federasyonları ile daha önce ayrı ayrı yapacaklarını açıkladıkları toplantıyı birlikte yapma kararı aldıklarını açıkladılar.

Başbakan Ersin Tatar ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay’ın 32 federasyon ile yapacağı toplantıya Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli’nin de katılması beklendiği federasyonların yol haritaları ile önerilerini masaya yatıracakları öğrenildi.

Toplantının yarın saat 14:00'de Sayıştay Salonu’nda olacağı açıklandı.

Toplantıya daha önce görüşlerini açıkladığı için futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’nun katılmayacağı öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75