banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Muhteşem Düello Kartal’ın..! (9-8)
banner98

 





Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Halil Erdem Canaloğlu, Hakan Gök, Kerem Eran

Yenicami: Ozan, Eray, Ola, Salih, Emin, Mehmet Altın, Ünal, Tansel, John Ebuka, John Okoli, Farouk

Doğan Türk Birliği: Ozan, Ahmet Sönmez, Hasan, Koral, Rahemm, Emek, Aydın, Selim, Okafor, Ahmet Coşkun, Jay Jay

Goller: 71’Ünal, 78’Emin, 120’John Ebuka (YAK), 54’ ve 119’Okafor, 72’Jay Jay (DTB)



Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek olan karşılaşmada Yenicami güldü. Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmanın 90 dakikası 2-2’lik eşitlikle sona ererken, uzatma dakikalarında ise 3-3’lük eşitlik çıktı ve maç penaltılara kaldı.

Yenicami kullandığı 6 penaltı atışını da gole çevirirken, Doğan Türk Birliği ise Jay Jay ile bir penaltıdan yararlanamadı ve çeyrek finale yükselen takım başkent temsilcisi oldu.

Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle sona ererken, konuk DTB 54.dakikada Okafor ile öne geçti. 1-0


Yenicami bu gole 71.dakikada Ünal ile cevap verirken, DTB ise bu golden 1 dakika sonra Jay Jay ile yeniden öne geçti. 2-1’den sonra baskısını artıran YAK, 78’de Emin Atabek ile eşitliği yakalarken 90 dakika da bu skorla sonuçlandı.

Uzatma dakikalarına gidildi. 119.dakikada Okafor yeniden sahneye çıkarak takımını 3-2 öne geçirirken, karşılaşma tam bitti derken John Ebuka sahneye çıkarak skoru 3-3’e getirdi.

Karşılaşma penaltı atışlarına gitti. Yenicami’den Mehmet Altın, John Ebuka, Mehmet Göktaş, Behiç, Ola ve Ünal atışları gole çevirirken, Doğan Türk Birliği’nden ise Kenan, Selim, Emek, Ahmet Sönmez ve Okafor topu filelere gönderen isimler oldu.

Sarı lacivertlilerin yeni transferi Jay Jay ise genç file bekçisi Ozan’ı geçemedi ve çeyrek finale biletini alan YAK oldu. Maç sonrasında DTB taraftarları ve oyuncuları orta hakem Utku Hamamcıoğlu’na büyük itiraz ve tepkilerde bulundu.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75