banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

MTG, Penaltılarla..! (2-4)
banner98

İlk devrede MTG, 14. Dakikada Sadık Balarabe’yle öne geçerken, 75.dakikada Bünyamin’in kendi kalesine attığı gol sonrasında skor 1-1 oldu.

Maçın doksan dakikalık bölümü 1-1 eşitlikle sona erince uzatma bölümüne gidildi. Uzatmalarda MTG Uvanç’ın penaltıdan bulduğu golle öne geçmesine karşın son düdüğün hemen öncesinde Osita’nın eşitlik golüyle 2-2’lik eşitlik oldu ve maçta penaltılara gidildi.

Penaltılarda Baf Ülkü Yurdu adına Metin’in ve Hüseyin Paşa’nın atışlarını kaleci Yusuf Yontar önledi. Hasan Sedatgil ve Doğan’ın vuruşlarında ise top üstten dışarı gitti.

MTG adına ise Sadık Balarabe’nin vuruşunda top direkten döndü. Sonrasında Arif Uysal ve Uvanç atışları gole çevirdi ve toplamda 4-2’lik skorla Mağusa Türk Gücü kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Stad: Güzelyurt Üner Berkalp

Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Berk Bağrıkara, Hüseyin Saçar

Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan Nay, Hüseyin Hürben(46-Doğan), Ekrem, Hasan Sedatgil, Metin, Michael Mahmut(95-Mehmet Eren), Osman Yıldız, Ahmet Çakır, Sami(46-Onur Konuğuş), Osita, Yusuf Yıldız(46-Hüseyin Paşa)

Mağusa Türk Gücü: Ufuk(46-Yusuf Yontar), Uğur Gök, Mehmet Gürlü, Halil Uçar, Sadık Balarabe, Lawrence(46-Uvanç), Ünal(97-Adil Uçar), Emre Kuvvetlişahin, Bünyamin, Emre Özsin(97-Pote), Şenol Şöför(66-Arif Uysal)

GOLLER: Sadık Balarabe-14, Uvanç-95(Penaltıdan)(MTG) Emre Kuvvetlişahin-76(Kendi kalesine), Osita-120(Baf Ülkü Yurdu)

PENALTILAR: BÜY 0 – MTG 2(Arif Uysal, Uvanç)

14. Sadık Balarabe savunmadan kazandığı topla ceza alanına girdi. Vuruşunda top ağlara gitti. 0-1 45+1. Ceza alanı içerisinde kaleci Ufuk’la Yusuf Yıldız çarpıştı. Kaleci Ufuk sakatlık geçirirken oyuna devam edemedi ve ikinci devrede yerine Yusuf Yontar oyuna girdi. 58. Doğan’ın şutunda top Yusuf Yontar’da kaldı. 59. Osita kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Yusuf Yontar gole izin vermedi. 60. Uğur Gök’ün şutunda kaleci Erdoğan Nay gole izin vermedi. 76. Doğan’ın pasında Ömer Ulaş ceza alanı içerisinde vurdu. Emre Kuvvetlişahin’e çarpan top ağlara gitti ve skora denge geldi. 1-1 Maçta doksan dakikalık bölüm 1-1 eşitlikle sona erince uzatma bölümüne geçildi. 95. Ünal’a ceza alanı içerisinde yapılan harekete maçın hakemi penaltı kararı verdi. Atışı kullanan Uvanç topu ağlara göndererek takımını yine öne geçirdi. 1-2 117. Uvanç kaleciyle karşı karşıya kaldı. Erdoğan Nay çıkarak topu kontrol etti ve gole izin vermedi. 118. Osita savunmanın gerisinde topla buluştu. Kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kontrol edemedi ve top dışarı gitti. 120. Osita ceza alanı içerisinde oluşan karambolde son dokunan isim oldu ve skora bir kez daha denge geldi. 2-2 Maç uzatmaların da berabere bitmesiyle penaltılara gitti. Penaltılarda Baf Ülkü Yurdu adına Metin’in ve Hüseyin Paşa’nın penaltılarında atışları kaleci Yusuf Yontar önledi. Hasan Sedatgil ve Doğan’ın vuruşlarında ise top üstten dışarı gitti. MTG adına ise Sadık Balarabe’nin vuruşunda top direkten döndü. Sonrasında Arif Uysal ve Uvanç atışları gole çevirdi ve toplamda 4-2’lik skorla Mağusa Türk Gücü kazanarak çeyrek finale yükseldi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
MTGPenaltılarla.. (24)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75