banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mormenekşe, Mesarya'yı Şefki İle Morarttı..! (3-1)
banner98

Yer: Mormenekşe Cemal Balses Stadı

Hakemler: Timur Ercan Bodi, Engin Akkagün, Sertan Alkın

Mormenekşe: Gökhan, Ali İmam (Nazım), Nasuh, Mehmetali (Şevki), Emre, Rıdvan, Can, Emre İmam, Burak (Asilkan), Sabri, Fetin

Mesarya: Ferhat, Volkan (Emin), Emre, Nahit, Eren (Abdullah), Hascan, Muammer, Okan, Ali (Ogün), Ahmet, Alp

Goller: 70.Dk Sabri, 76-78.Dk Şevki (Mormenekşe), 44.Dk Ahmet (Mesarya)

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar vardı ve 31.dakikada Mesarya’da Okan Göktürk kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın 44.dakikasında gelişen Mesarya atağında Ahmet topu ağlarla buluşturdu ve Mesarya’yı deplasmanda 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

2.yarıda Mormenekşe’nin baskısı vardı. Özellikle Şevki’nin oyuna girmesi ile etkili olan Mormenekşe 70.dakikada geliştirdiği atakta Sabri’nin attığı golle skoru 1-1 yaptı.

76.dakikada oyuna 2.yarıda giren günün başarılı ismi Şevki sahneye çıktı ve attığı golle skoru Mormenekşe lehine 2-1 yaptı.

Golden 2 dakika sonra 78.dakikada gelişen bir başka Mormenekşe atağında golcü futbolcu Şevki bir kez daha topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1 yaparak takımının 3 puan almasında başrolü oynadı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75