banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mormenekşe, İskele’ye DUR Dedi..! (3-1)
banner98

Yer: Mormenekşe Cemal Balses Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Özal Çağlayan, Halil Atlar

Mormenekşe: M.Salih, Ahmet (60.Dk İsmet) Fetin, A.Demir (48.Dk Tacettin) Emre, Tugay (60.Dk Halil) Nasuh, Ömer, Burak (85.Dk Murat) Gökay, Sabri

Gençlerbirliği: Çagatay, Ertan, Sertan (60.Dk Mete) Emre, Berhan, Seyhan (78.Dk Kadir) Ahmet, Sinan, Mehmetali (72.Dk Bülent) Erkan, Serkan
Goller: 33.Dk Ömer, 50.Dk Ahmet, 69.Emre (MM) 56.Dk Sertan (GB)

Kırmızı Kart: 64.Dk Serkan, 87.Dk Emre (Gençlerbirliği)

3. Dk da ev sahibi Mormenekşe’den Emre Kuvvetlişahin ceza sahası çizgisi üzerinde buluştuğu topa çok sert vurdu, top az farkla auta gitti.

16. Dk da konuk Gençlerbirliği’nden Neval sağ taraftan güzel bir orta gönderdi, Ertan Bulut iyi yükselip güzel bir vuruş yaptı top az farkla üstten dışarıya gitti.

33. Dk da ev sahibi ekipten Furkan Yılmaz altı pas çizgisi üzerinde gelen topa plase bir vuruş yaparak takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

44. Dk’da Emre Özsin sağ taraftan güzel bir orta gönderdi, Sertan gelen ortaya aynı güzellikte bir röveşata vuruş yaptı fakat top az farkla dışarı gitti.

İlk devrenin uzatma dakikalarında konuk ekipten Ahmet Kara sağ taraftan iyi bir orta gönderdi, gelen topa plase ve sert bir vuruş yapan kaptan Ertan kaleci Mehmet Salih’e takıldı.

Böylece devre ev sahibi Mormenekşe’nin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

2. Devreye daha iyi başlayan Mormenekşe oldu.

50 Dk’da Ahmet Arıtaş ile 2. Golü erken buldu ve psikolojik üstünlüğü de ele alarak daha rahat oynamaya başladı.

Bu dakikada önüne düşen topa altı pas çizgisi üzerinde dokunan Ahmet Arıtaş kaleci Çağatay’ı yanılttı ve topu ağlara yolladı 2-0.

56. Dk’da hızlı gelişen İskele atağında kaptan Ertan çok sert vurdu kaleci Mehmetsalih topu yatarak tokatladı dönen topu takip eden Sertan golü attı ve farkı 1’e indirdi 2-1.

68. Dk’da Ertan Bulut yine çok sert vurdu kaleci Mehmet Salih çift yumrukla topu kornere çeldi.

69. Dk’da ev sahibi ekibin en hareketli isimlerinden olan Emre Kuvvetlişahin orta sahada kaptığı top ile tüm rakiplerini geçerek kaleci ile karşı karşıya kaldı şık bir vuruş ile kendi yarattığı pozisyonu gole çevirdi ve takımını 3-1 öne geçirdi.

80 Dk’da Emre Özsin çok sert vurdu kaleci Mehmet Salih güzel kurtardı.

84. Dk da konuk takımdan Berhan uzaktan çok sert vurdu top direğe vurup geri geldi.

90. Dk da ev sahibi ekipten Emre Kuvvetlişahin çok güzel bir ara pas ile Furkan’ı kaleci ile karşı karşıya bıraktı. Furkan sağ çaprazdan vurdu top dışarı gitti.

Böylece bu zorlu maçı ev sahibi Mormenekşe 3-1 kazandı ve derin bir nefes aldı.

Karşılaşmayı 9 kişi tamamlayan Gençlerbirliği, çift sarı karttan kırmızı kart gören Emre Özsin ve Serkan Zeyin’in yanı sıra kaptan Ertan Bulut’u da 4 sarı karttan cezalı duruma düştüğü için kaybetti.

HABER  : MAHMUT ODACI 

FOTOLAR: MAHMUT ODACI VE SUDE GÖZDEM 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75