banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mormenekşe, Dum-Dum’dan daha “KUVVET”li..! (2-0)
banner98

 






YER: Mormenekşe Cemal Balses Stadyumu 
HAKEMLER: Mehmet Sezener, Necmi Bulut, Doğan Elmalı 
MORMENEKŞE: Ahmet, Kenan, Mehmet Sakallı, Ahmet (dk.80 Burak), Fetin (dk.11 Rifat), Ali Bayır, Emre, Can, Gökay (dk.62 Mehmetali), Ali Küçükoğlu, Turgut    
DUMLUPINAR: Oğuzhan, Hasan Mani, Eray, Ali Çelik, Hasan Bahtıkara, Mehmet Fuat (dk.36 Mustafa Çelik), Mehmet Çavuş (dk.61 Hikmet), Berke, Ümit, Adem, Loızou (dk.56 Ramazan)  
GOLLER: Dk.13 Dk.19 Emre (Mormenekşe) 
SARI KARTLAR: Dk.58 Ali Küçükoğlu, Dk.67 Rifat, Dk.89 Ali Bayır (Mormenekşe) Dk.35 Hasan Bahtıkara, Dk.75 Mustafa Çelik, Dk.83 Hasan Mani (Dumlupınar) 
KIRMIZI KART: Dk.43 Hasan Bahtıkara (Dumlupınar)



3. dakikada Mormenekşe defansından Kenan topu uzaklaştıramadığı top Loızou’ya çarparak Ümit’in önünde kaldı. Ümit’in şutu kaleye paralel bir şekilde auta gitti.



10. dakika da Mormenekşe’de Fetin’in ikili mücadele sonrasında dizi döndü ve oyuna devam edemedi. Fetin, ambulansla hastaneye kaldırıldı ve yerine oyuna Rifat dahi oldu.



13. dakikada Dumlupınar takımının tecrübeli oyuncusu Mehmet Fuat topu kaptırdı. Kaptığı topla ceza sahasına sokulan Emre’nin güzel vuruşu rüzgarın etkisiyle de ağlarla buluştu ve takımını 1-0 öne geçirdi.



19. dakikada savunma arkasına Ali Bayır’ın gönderdiği topla buluşan Turgut, dengesini kaybetmesine rağmen Ali Çelik’ten sıyrılarak ceza sahasına topu gönderdi arka direkte kendini unutturan Emre’nin vuruşu ağlarla buluştu ve kendisinin ile takımının 2. golünü kaydetti (2-0).



24. dakikada gelişen Dumlupınar atağında Adem’in yerden sert şutunu Mormenekşe kalecisi Ahmet güzel bir refleks ile çıkardı.



45. dakikada Can Özsoy’un güzel ortasında Turgut çok iyi vurdu. Kaleci Oğuzhan mükemmel çıkardı.



55. dakikada gelişen Mormenekşe atağında Ali Küçükoğlu ile Turgut’un duvar pasında Turgut kaleci ile karşı karşıya kaldı şutunda Dumlupınar kalecisi Oğuzhan başarılıydı. 



71. dakikada Kenan’ın kullandığı serbest vuruşta kaleci Oğuzhan’ın düşürdüğü top Ali Bayır’ın önünde kaldı. Ali’nin zayıf vuruşu kaleci Oğuzhan’da kaldı.



73. dakikada Rifat çalımlarla Dumlupınar ceza sahasına girdi. Defansı ekarte eden Rifat’ın şutunda top az farkla auta gitti.



89. dakikada Burak’ın pasında kale ile başbaşa kalan Turgut topa vuramayınca Mormenekşe takımını mutlak bir 3. golden etti.



Kalan dakikalarda başka pozisyon olmayınca Mormenekşe konuk ettiği Dumlupınar’ı 2-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla tamamladı.



Haber ve Fotolar: Ali ELMAS

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75