banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik MTGden Farklı Prova.. (41) FUTBOLDA TÜM LİGLERDE GÜNÜN SONUÇLARI..! Zor da olsa Cihangir..! (2-1) Bağcıl Simonu Ülkesine Yolladı!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mesarya, Kartal'ı avladı (2-1)
banner98

Stat: Paşaköy Hasan Onalt Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Özal Çağlayan, Cenk Aras Özfuttu

Mesarya: Mehmet, (46’ Süleyman), Çağrı, Orhan, (46’ Abdullah), Sinan, Yusuf, Okan, (76’ Ali Üçtaş), İbrahim Çıdamlı, Nevzat Duran, Eray, (90’ Oğuzhan), Quentin Debouto, Ahmet Kara, (63’ Hüseyin Çıdamlı)  

Yenicami: Ercan, Emirhan, Koray, Fikret, (89’ Asrın), Berkem, (80’ Ahmet), Yakup, Hascan, Ali Bayır, Cenker, (68’ Mehmet Göktaş 

Goller: 43’ Nevzat, 70’ Eray (Mesarya), 55’ Hascan (Yenicami)

   AKSA Süper Lig’de lig üçüncülüğü için kıyasıya bir mücadele içerisinde olan Mesarya ile Yenicami takımları kozlarını Paşaköy Hasan Onalt Stadı’nda paylaştılar. Baştan sona büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmada Mesarya ilk devrenin son bölümlerinde golcü ismi Nevzat ile 1-0 öne geçti. Devre bu sonuçla Mesarya üstünlüğünde sona erdi. İkinci devreye tempolu ve atak başlayan Yenicami takımı, yıldız ismi Hascan ile 55’te karşılaşmayı 1-1’e taşıdı. Golden sonra her iki takım da galibiyet golü için açık ve atak bir futbol sergiledi. Yetenekli forvet oyuncusu, Eray ile bulduğu fırsatı değerlendiren Mesarya, 70’te skoru 2-1’e getirerek yeniden öne geçti. Son bölümde Yenicami beraberlik için ciddi bir baskı kursa da Mesarya sağlam savunma tedbirleri ile topu kalesinden uzak tutmayı başararak 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetle Mesarya 42 puan ve averajla sıralamada 3. Sıraya yerleşti. Aldığı yenilgi ile 42 puanda kalan Yenicami ise averajla 4. sırada bulunuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75