banner108
Öne Çıkanlar Yalova Mormenekşe Çağoğlu Amaara Gaziverende.. Düzdabanın Dilekçesini Reddetti.. Okullar Oklarını Hedefe Attı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mesarya, Gönyeli’yi 1.Lig’e uğurladı (1-3)
banner98

Gönyeli Stadı’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Mesarya 3-1 kazandı. Bu sonuçla birlikte Gönyeli, ligin bitimine 3 hafta kala küme düştü. Kırmızı beyazlılar yeni sezonda 1.Lig’de mücadele edecek.

Yer: Gönyeli Stadı

Hakemler: Mehmet Sezener, Mehmet Ekşici, Buse Bağrıkara, Zekai Töre

Gönyeli: Mustafa, Buray, Ali, Mustafa, Kahraman, Anıl, Dennis, Barış, Rıdvan, Ahmet, Süleyman

Mesarya: Mehmet, İbrahim, Orhan, Hüseyin, Oğuzhan, Ali, Ahmet, Sinan, Çağrı, Debouto, Yusuf

Goller: 80’(P) Kahraman Dönmez (Gönyeli), 15’(P)İbrahim Çıdamlı, 16’Ahmet Kara, 20’Orhan Kalaycı (Mesarya)

AKSA Süper Lig’de 27.hafta maçında Gönyeli ile Mesarya karşı karşıya geldi. Gönyeli Stadı’nda oynanan karşılaşmayı konuk ekip Mesarya 3-1 kazandı. Bu sonuçla birlikte Gönyeli, ligin bitimine 3 hafta kala küme düştü. Kırmızı beyazlılar yeni sezonda 1.Lig’de mücadele edecek.

Konuk Mesarya 15.dakikada penaltıdan İbrahim Çıdamlı ile öne geçerken, 16.dakikada Ahmet Kara ile farkı 2’ye çıkardı. 20.dakikada Orhan Kalaycı’nın golü ile 3 farklı üstünlüğü bulan Mesarya, soyunma odasına 3-0 önde girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Mesarya skorun da verdiği avantajla çok fazla rakibinin üzerine gitmedi. 80.dakikada Gönyeli penaltı kazanırken, atışı kullanan Kahraman farkı 2’ye indirdi. Karşılaşmanın geriye kalan bölümünde gol olmayınca mücadeleyi Mesarya 3-1 kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75