banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Şanlıtürk Değirmenlik Evinde Gülüyor.. (20) Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

‘MEHMET’çikli 1.Lig..! (2-1)
banner98

 







Yer: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Ömer Doğru, Zekai Töre, Evren Karademir

Mehmetçik: HüseyinAbuzet, Ahmet Altun (16’Bayram), Halil, İltaç, Mustafa, Baki, Mehmet Gürlü, Anıl, İsmail, Umut, Talat

Mesarya: Ahmet, Abdullah, Emre, Burak, Hacı (19’Mustafa Aktaş), Murat, Volkan, Emin, İlkay, Mehmet Aksunlar, Eren

Goller: 62’ ve 120’Mehmet Gürlü (Mehmetçik), 20’Volkan Göktürk (Mesarya)

Kırmızı Kart: 103’Umut (Mesarya)





20.dakikada Mesarya takımı serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Volkan 35 metreden kaleye gönderdiği şandel şutta kalecinin büyük hatası ile takımını 1-0 öne geçirdi.

32.dakikada ender geleişen Mehmetçik atağında kafa ile altı pasın üzerine çevrilen topa İsmail kafa vuruşu yaptı ancak top dışarıya gitti.



45.dakikada gelişen Mesarya atağında sağ çaprazdan Eren Aktaş’ın pasında Mehmet Aksunlar uygun durumda pozisyondan yararlanamadı ve ilk devre Mesarya’nın 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.



46.dakikada Mesarya savunmasının yaptığı hatada İsmail topu kazandı, müsait durumda vuruşu kalecide kaldı.

47.dakikada Mesarya savunmasının yaptığı hatada İsmail topu kaptı, rakibini çalımladı ancak vuruşu kötü olduğu için pozisyondan yararlanamadı.



53.dakikada ani gelişen Mesarya atağında Mehmet Aksunlar’ın güzel vuruşunu Mehmetçik savunmasında Halik Bekçen çizgi üzerinden çıkardı.

62.dakikada skora denge geldi. Bu dakikada bu kez Volkan'ın attığı golün aynı noktasından Mehmet Gürlü’nün kullandığı serbest vuruşta kaleci Ahmet’in hatasında top filelere gitti ve skor 1-1 oldu.



67.dakikada Mesarya atağında savunma arkasına atılan topta Eren’in vuruşu dışarıya gitti.

85.dakikada Eren’in ara pasında Mustafa Aktaş’ın sol çaprazdan sert vuruşu az farkla dışarıya gitti ve karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sona ererek uzatmaya gitti.



103.dakikada Mesarya’dan genç oyuncu Umut ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.



120.dakikada Mehmetçik’e Birinci Ligi getiren gol yine Mehmet Gürlü’den geldi. Bu dakikada soldan Mehmet kaleye orta şut karışımı vuruşunda kaleci Ahmet’in hatasında top filelere gitti ve karşılaşmanın hakemi Fehim Dayı da maçı bitirince Mehmetçik 1.Lige yükseldi.



Karşılaşma sonunda Mehmetçik takımı kupasını aldı ve taraftarı ile büyük mutluluk yaşadı. Diğer final Dipkarpaz-Haspolat maçının tamamlanması ile birlikte Dipkarpaz takımı ve taraftarları da bölge ekibi Mehmetçik’e desteğe geldi.

 

HABER VE FOTOĞRAFLAR: NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75