banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Emin BİRİNCİ LİGDE SON 5 HAFTA AÇIKLANDI..! İsminden söz ettiriyor! Şampiyon Girne İhtisas
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mehmetçik lige hazır..!
banner98

 





           Geçtiğimiz yaz BTM Ligi’nden Birinci Lige yükselen Karpaz temsilcisi Mehmetçik’te gözler ligin ilk haftasında oynanacak olan Hamitköy karşılaşmasına çevrildi. Geçtiğimiz hafta Girne’de kamp gerçekleştiren sarı yeşilliler, bu hafta da lig öncesi kamp yerini Girne olarak seçti.

Başkan Hüseyin Göymen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Fahri Başkan Mustafa Erem ve Teknik Direktör Cenk Harbay Şeren ile Batur Sağlamer eşliğinde kampa kadrosuna kattığı birbirinden yetenekli transferleriyle katılan ve göz dolduran Mehmetcik, Yenicami’den Mustafa İnanç, Gençler Birliği’nden Salih Kaplan ve Ersin Gündeğer, Değirmenlik’ten Fikri Kahraman, MTG'den Mehmet Küçükkutlu ve Çağrı Sarpoğlu, Mormenekşe’den Ramazan Tebelleşol ve Serhan Aktaş, Dumlupınar'dan Hakan Borataş, Çanakkale'den Salih Kemaneciler ve Halil Altınbaş, Maraş'tan Gökhan Saviola ve Çağlar Özertural, Aydoğan'dan Fatih Şimşek ve Türkmenköy’den Mustafa Çelik’i kadrosuna kattı.

Hedeflerinin 1.Lig’de kalıcı olmak olduğunu belirten antrenör Batur Sağlamer, takımına güvendiğini belirtirken sözlerine şu şekilde devam etti: 'Takımımız iyi ve çok çalışıyoruz. Kısa zamanda iyi transferler yapmaya çalıştık, fedakar yönetim kurulumu tüm gayretlerinden dolayı kutlarım, güvenlerini boşa çıkartmayacağız. Tüm Mehmetçik sevdalılarını Hamitköy maçında yanımızda tribünde görmek isteriz'’.

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75