banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraş’tan gövde gösterisi..!
banner98
 



         Resmi sezon açılışına başkan Hasan Oy ve yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Ahmet Ogan yardımcı antrenör Korhan Kotbaş, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman ile birlikte 25 futbolcu katıldı.



         Sezon öncesi yaptığı transferler ile dikkat çeken Maraş’ta 
imza attırdığı Ogün Dursun, Süleyman Bayır, Anıl Haklıgör, Valantin Mandabura, Hasan Büke, Doğan Gözütok, Reşat Özbilgen, İslam Zararsız açılışta yer alırken, izinli olan Uğur Aktaş katılmadı. Maraş’ta transferi düşünülen diğer futbolcular Eray Akten, Erol Kahraman, Selçuk Sergeç, Enver Aydınsoy, Mehmet Gökel, Hüseyin Müezzinoğlu da açılışta yer aldı.



         Resmi sezon açılışında kulüp başkanı Hasan Oy, yeniden yapılanma içerisinde yeni bir ekip kurduklarına vurgu yaparak, yeni sezonun çok çetin ve zor geçeceğini belirtti. Başkan Hasan Oy, yeni sezon hazırlık çalışmalarına en iyi şekilde sürdürebilmek için futbolcuların antrenmanlara katılıma özen gösterilmesinin beklediğini, yönetim olarak profesyonel bir anlayışı ile yola çıktıklarının altını çizdi. Tüm futbolculardan da profesyonelce hareket etmelerini beklediğini söyleyen Hasan Oy, yeni sezonda sakatlıksız, centilmence bir lig mücadelesi olması temennisinde bulunarak tüm takımlara başarılar diledi.



         Maraş teknik direktörü Ahmet Ogan ise yeni sezon yönelik çalışmaların 1.etabını 16 Ağustos’dan beri haftada 6 antrenman ile yoğun bir şekilde sürdüğünü belirterek, resmi sezon açılışı ile çalışmaların devam edeceğini belirtti. 1.Lig 10 takımlı doğu grubunda yer aldıklarını, üç takımın küme düşeceğine vurgu yapan Ahmet Ogan, yeni sezonda yeniden yapılanma içersinde yeni bir takım kurduklarının altını çizdi. Koymuş oldukları hedefe ulaşmak için çok çalışarak ulaşmaya çalışacaklarını belirten Ahmet Ogan, genç koşan mücadele eden iyi futbol oynayan Maraş’ı “Mağusa”’nın takımı yapmak için gerekenin yapılacağının altı çizildi.



       
          Yapılan konuşmaların ardından ise teknik direktör Ahmet Ogan yönetiminde futbol takımı yapılan ısınma ve çift kale maçla antrenman tamamladı. Maraş’ta yeni sezonun ilk hazırlık maçı 3 Eylül Cumartesi günü süper lig ekiplerinden Değirmenlik ile yapılacak.  


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75