banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy BozalanlarEvrensel İkilisi Zirvede Şanlıtürk Korbay
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Maraş’tan Çıkış Yok..! (2-1)
banner98
 



Yer: Maraş Stadı

Hakemler: Serdar Bilgimer, Hakan Ünal, Mehmet Ekşici

Maraş: Volkan, Baki, Mustafa, Eren, Ramazan, Sedat, Hamit (Emre), Gökhan (Çağlar), Hasan (Gökhan Demir), Hasan Özçelik, Orhan


Hamitköy: Kemal, Salih, Onur, Umut, Friday, Hüseyin, Ender, Hakan (Mehmet), Hasan (Mahmut), Özgür, Toykan



K-PET Birinci Lig’de üst sıraları hedefleyen maçta Maraş, geriye düştüğü maçta Hamitköy’ü mağlup ederek önemli bir 3 puanı hanesine yazdırırken, sıralamada da rakibini geride bıraktı. Hamitköy, Ragıp, Tufan ve Onucan’dan eksik çıktığı maçtan puan çıkaramadı. 

Maça rüzgarı da arkasına alan Maraş hızlı ataklarda etkili olmaya çalışırken, Hamitköy organize ataklarla etkili olmaya çalıştı.

Her 2 takım da uzun süre net gol pozisyon üretemezken, 35. Dakikada gelişen Hamitköy kontra atağında Hakan’ın pasına hareketlenen Özgür, kalesini terk eden kaleci Volkan’ı vücut hareketiyle yanıltırken, Volkan’ın altından geçen topu Özgür sol çaprazdan plase bir vuruşla filelere gönderdi. 0-1

İkinci devreye Maraş oldukça istekli başlarken, özellikle sahada basmadık yer bırakmayan Hasan Özçelik ile Hamitköy’ü bunalttı. Rüzgarın durması ile bu avantajını kullanamayan Hamitköy ise bu devrede zaman Özgür ile bulduğu pozisyonlar haricinde varlık gösteremedi.

Dk 54 Gökhan’ın sağdan ortasında Hasan arka direkte kafa ile topu ağlara gönderdi. 1-1

Dk 60 Gökhan’ın uzak mesafeden güzel şutunu kaleci Kemal mükemmel çıkardı. Kornerden gelen topa Mustafa’nın vuruşu az farkla dışarı gitti.

Dk 62 Mahmut’un pasına hareketlenen Özgür’ün şutunu kaleci Volkan çıkardı.

Dk 82 Onur’un arkasına sarkan Emre, sağ çaprazdan sert bir şutla skoru belirleyen golü attı. 2-1


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75