banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Spor Akademisinde Tur Sevinci..!
banner98

 





Sportif faaliyetlerinde beşinci yılını geride bırakan Mağusa Spor Akademisi aşama kaydederek gelişim gösterirken adından söz ettirmeye başladı. En güçlü ve favori gruplar arasında gösterilen altı takımın yer aldığı 2.grupta oynadığı 10 maçtan 6 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak, 54 gol atıp, kalesinde 16 gol görerek topladığı 19 puanla grupta üçüncü sırayı alarak adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

Grubunda geçen yılın U15 yıldızlar ligi şampiyonu Dumlupınar, 2 yıl öncenin finalisti Mağusa Türk Gücü gibi önemli kulüpler ile mücadele eden Mağusa Spor Akademisi grubunda üçüncü olarak en iyi üçüncüler arasında yer alırken, 1.ligin köklü kulüpleri Maraş ve Çanakkale’yi geride bıraktı.

Grup aşamasında en çok gol atan takım grup liderleri Yenicami (81 gol), Türk Ocağı (74 gol), Mağusa Türk Gücü (73 gol), Binatlı (69 gol), Değirmenlik (65 gol), grup ikincisi Doğan Türk Birliği’den (59 gol) sonra 54 golle en çok gol atan altı takımdan biri olan Mağusa Spor Akademisi’nde, Ökkeş Can Acet 11 golle öne çıkan isim olurken, geçen yılın en golcü ismi Mehmet Dohan, Umut Erden, Ömer Gök 7’şer gol, Gazi Çır, Faruk Safa Toy 5 gol, Arda Bayram 4 gol, Emre Çelikkol 3 gol, Sayipcan Uludağ, Süleyman Özoğlu 2’şer gol, Teoman Kağan Zahteroğulları 1 golle takımı golcüleri oldu.

Süper lig takımlarının katılım zorunlu olduğu U15 yıldızlar ligine Mağusa Spor Akademisi lige ikinci kez katılarak devamlılık sağladı. Mağusa Spor Akademisi başkanı Ahmet Ogan, ikinci kez katıldıkları U15 yıldızlar liginde grupta son üç yılın finalisti geçen yılın şampiyonu Dumlupınar (2015-2016, 2 yıl üst üste), 2 yıl öncesinin finalisti Mağusa Türk Gücü’nün (2016) yer aldığı gruptan çıkma başarısı göstermenin önemine vurgu yaparak, ikinci kez katıldıkları U15 Yıldızlar liginde geçen yıl olduğu gibi bu yılda son 16 turuna kaldıklarından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Mağusa Spor Akademisi olarak her geçen gün büyüyerek, gelişen sağlam bir yapıya sahip olduklarını belirten başkan Ahmet Ogan, U15 yıldızlar liginde özveri ve disiplinli bir şekilde mücadele veren ve son 16 turuna üst üste ikinci kez kalmayı başaran tüm futbolcu kardeşlerimizi, teknik kadroyu, yöneticileri, Ailelerimizi, Akademimize çok ciddi destek ve katkı koyan başta Süleyman Özkoç ve tüm sponsorlarımıza sonsuz teşekkür ederken, göreve geldiği günden beri altyapılara (özkaynak) büyük önem veren, Mağusa Spor Akademisi’nin Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen U15 yıldızlar ligi ve Kadınlar ligine katılımı sağlayan Futbol Federasyon başkanı Hasan Sertoğlu ve yönetiminde de ayrıca teşekkür etti.   

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75