banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Euroleaugede de Zirvede..! (93-71) K-Pet PFDK Süper Kupa Kararını Açıkladı.. Abdülkadir Ömürü Açıkladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa Masterleri, Almanya Masterlerini Ağırladı..!
banner98

Son yıllarda Boblingen Stuttgart masterleri ile gerek ülkemizde gerekse Almanya’da sürekli ziyaretlerde buluna iki ekip bu kez KKTC’de bir araya geldi. Boblingen Stuttgart masterleri ülkemizdeki bir haftalık süre içerisinde tarihi ve turistik yerlere geziler gerçekleştirirken, Mağusa Futbol Masterleri ile Boblingen Stutgart masterleri Gazimağusa Canbulat stadında dostluk karşılaşması da yaptı. Kuzey Kıbrıs ile Alman ekibinin yaptığı maçlarda arkadaşlıkları pekiştirmek ana unsur olarak ön plana çıkarken, içtenlik samimiyet ve misafirperverlik dikkat çeken unsurların başında geliyor.

Mağusa Masterleri Bodrum’a gidiyor

16-20 Mayıs 2018, tarihleri arasında Bodrumda bulunacak olan Mağusa masterleri Bodrum ve Milas masterleri ile iki dostluk karşılaşması yapacak. Mağusa Futbol Masterleri kafilesinde kafile başkanlığını Dernek başkanı Çetin Gülhan, antrenör Hasan Tamel’in yaptığı kafile 30 kişiden oluşuyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75