banner108
Öne Çıkanlar Ralli Şampiyon Melekler Kupası Yeni Erenköy ve Polatpaşanın.. Emre Kaplan Ve Ege Erülkü Nefes Kesen Nefes Nefese Şampiyonluk Yarışı.. Satranç Ligleri Start Aldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

 ‘’Maç dostça geçsin’’
banner98

 



           Yeni Boğaziçi teknik direktörü Salih İnce, Mormenekşe karşılaşmasının bölge derbisi olmasına da dikkat çekerken, iki takım arasında yıllardan beri süren tatlı bir rekabeti olduğunu ifade etti ve maçın dostça geçmesini temenni etti.

Salih İnce açıklamalarında kendilerinin ve Mormenekşe’nin gücünü bildiklerini ve karşılaşmaya buna göre üç idmanla hazırlandıklarını belirtti. Ayrıca derbide güçlerini bilerek mücadele edip karşılaşmadan galip ayrılacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Mormenekşe teknik direktörü Eralp Şerifoğlu derbi ile ilgili açıklamalarında manevi değeri böylesine yüksek bir karşılaşmada sahadan galip ayrılan taraf olmak istediklerini ifade etti. Yeni Boğaziçi ve Mormenekşe’nin hangi ligde veya bulundukları ligde hangi durumda olduğunun bu karşılaşmada herhangi bir anlam ifade etmediğini ve her iki ekibin de bu mücadeleye galip gelme hedefiyle çıktığını belirten Şerifoğlu, zorlu bir mücadele beklediklerini ifade etti.

Şerifoğlu, ülkeden ayrılan David dışında herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve derbiden galibiyetle ayrılacaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75