banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefkonuk’da Gol Var..!
banner98

 




        Saha Yoksa Bonzai Var ! Saha Yoksa Alkol var! Sloganları ile 30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 12.00 ‘de Geçitkale Güney Spor Kulübü çağrısı üstüne bölgede bulunan bir çok kulüp, kurum, kuruluş ve bölge halkı desteği ile sahaya iniyor.

 

Uzun yıllar toprak sahada oynayan Geçitkale ve bölgesi için her seçim dönemi siyasi partilerin vaatleri arasında olan çim veya sentetik saha yapımı bir türlü icraat haline gelmedi.

Ortaokul, Lise, Kaymakamlık, Polis Karakolu, İtfaye ve 112 Acil gibi birçok kurumu ile bölgenin merkezi konumunda olan Geçitkale’nin ne yazık ki bir sahası yok. Özellikle alt yapı oluşturmak için sahalarının olmaması bir sıkıntı unsuruyken her sezon öncesi antrenman ve maç yapmak için saha bulma sıkıntıları da yaşadıkları gibi halkın kendi takımlarını destekleme ve seyrinden mahrum edilmektedirler.

Geçitkale Güney Spor Kulübü’nün genç ve dinamik yöneticileri göreve geldikleri günden beri özellikle takımlarını bir üst lige çıkarma başarısı gösterdikleri gibi bir çok girişimlerinde de başarılı olmuşlardır.

Gerçek anlamda ciddi bir sorun olan saha konusu hakkında yapacakları eylemi umarım ilgili makamları harekete geçirir. 


Haber : Uğur Ozerginli

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75