banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ arenasporkolik Mormenekşe kktc spor Thierry Henry Sosyal Medya Hesaplarını Kapatıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke tek tek yürüyor..! (1-0)
banner98





YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.

HAKEMLER: Utku Hamamcıoğlu- Cem Öksüzoğulları- Hakkı Emir

LEFKE: Mehmet- Yakup- Aykut- Smart- Semih- Kasım (Anzi dk.65)- Hasip- Arif- Kemal (Fırat dk.83)- Burak- Koffi (Zekai dk.73)

M.MENEKŞE: Fikri- Fetin- Ahmet (Sabri 90+1)-H.Özbaysal- Nana- Can- A.Bayır (Emre dk.70)-Kaan- (H.Aksoy)- Abdullah- Ola- Cemil

GOL: Dk.53 Kemal (LEFKE)

 

             8. dakikada gelişen Lefke atağında sol taraftan ceza alanına gönderilen ropta Kasım’ın kafa vuruşunda kaleci Fikri topu kornere attı.

            28. dakikada sağ taraftan gelişen M.Menekşe atağında Kaan’ın kafa ile kale önüne indirdiği topa Ola yine kafa ile vurdu top üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu Arif uzaklaştırdı.

            38. dakikadaki Lefke atağında rakip yarı alanın ortalarından topu alan Kemal tek başına rakip ceza alanına girdi. Müsait pozisyonda kaleye vurmak yerine pas vermeyi deneyince topu dışarı attı.


             53. dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada Kasım’ın sert şutunda kaleci Fikri topu sektirdi. Pozisyonu iyi takip eden Kemal kafa ile topu ağlara yolladı ve Lefke 1-0 öne geçti.

            57. dakikada M.Menekşe rakip ceza alanının hemen dışında serbest vuruş kazandı. Cemil’in vuruşunda top yan direkten döndü ve defans topu uzaklaştırdı.

             74. dakikada Lefke defansından ileriye atılan uzun topla M.Menekşe ceza sahasına giren Zekai altı pas içerisinden topa çok kötü vurunca top da kaleci Fikri’de kaldı.

  89. dakikada gelişen atakta rakip ceza alanı içinde Zekai’nin topu ellemesiyle Mormenekşe penaltı kazandı. Cemil’in kullandığı penaltı atışında kaleci Mehmet topa sahip oldu takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.   Az sonra maç da bu skorla sona erdi.

Fotolar: Suzan ILGAZ

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75