banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Yalova Mormenekşe BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke, Girne’yi feth etti..! (4-3)
banner98

 






Yer : Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler : Kerem Eran, Özal Çağlayan, Hüseyin Özaşık, Utku Hamamcıoğlu

Doğan Türk Birliği : Ozan, Ahmet Sönmez, Hasan Kanlı, Salih, Kenan (71’Alpay), Ahmet Saygı (45’Ali Savaşan), Ahmet Çağer, Raheem, Quincy (90’Pouga), Selim, Aydın

Lefke : Ahmet, Stelios, Aykut, Allen, Amstrong, Semih, Kasım, Smart (90’Cemal), Burak, Zekai (46’Yılmaz), Yakup (45’Ersen)

Goller : 9’Hasan Kanlı, 29’Selim Saygı (DTB), 10’ve 57’Burak Koçar, 85’Kasım, 90’Smart(Lefke)



 

Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk devresi Doğan Türk Birliği’nin 2-1’lik üstünlüğünde sona ererken ikinci devrede oyunun tek hakimi Lefke, son dakikalarda art arda 3 gol bularak zorlu Girne deplasmanından 4-3’lük galibiyetle ayrıldı ve puanını 6’ya yükseltti. Lefke’ye galibiyeti getiren golleri Burak Koçar(2), Kasım ve Smart kaydederken, Doğan Türk Birliği’nin golleri ise Hasan Kanlı, Selim Saygı ve Quincy’den geldi.


9.dakikada gelişen Doğan Türk Birliği atağında ortaya çevrilen topta Stelios’tan seken topa Hasan Kanlı kafa ile güzel bir vuruş yaparak skoru 1-0 yaptı.

10.dakikada gelişen Lefke atağında Burak Koçar çizgiye inip çevirdiği top DTB savunmasına çarparak ağlara gitti ve skor 1-1 oldu.


25.dakikada gelişen Lefke atağında rakiplerini geçen Allen’in sert vuruşu üstten az farkla dışarıya gitti.

29.dakikada Doğan Türk Birliği öne geçti. Bu dakikada Salih Güvensoy’un kullandığı serbest atışta savunma kaleci anlaşmazlığı sonucu top direkten döndü, topu iyi takip eden Selim Saygı’nın uçarak kafa vuruşu ağlarla buluşunca sarı lacivertliler bir kez daha öne geçmiş oldu. (2-1)


45.dakikada Lefke’nin kullandığı köşe atışında Smart’ın kafa vuruşunu Ozan çıkardı ve ilk devre Doğan Türk Birliği’nin 2-1’lik üstünlüğüyle sona erdi.

57.dakikada sağdan gelişen Lefke atağında Smart’ın sağdan ortasında Burak’ın vuruşu filelere gitti (2-2).

62.dakikada ani gelişen Lefke atağında Burak’ın vuruşunu Ozan çıkardı.


72.dakikada DTB 3-2 öne geçti. Bu dakikada Selim’e yapılan hareket sonrası orta hakem Kerem Eran penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Quincy topu filelere gönderdi (3-2).

81.dakikada gelişen Lefke atağında genç oyuncu Alpay’ın Semih’e müdahalesi sonrası Kerem Eran bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Atışı kullanan Kasım, kaleci Ozan’ı geçemedi ve Lefke mutlak golden oldu.

85.dakikada skora yeniden denge geldi. Bu dakikada soldan Yılmaz’ın yerden ortasında Kasım’ın vuruşu filelere gitti (3-3).


90.dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada atılan uzun topta kaleci Ozan topu çift yumrukla uzaklaştırdı, Smart’ın önünde kalan topa harika ve akıl dolu bir vuruş yapan yabancı oyuncu karşılaşmanın skorunu tayin etti ve Lefke 3 kez geriye düştüğü zorlu Girne deplasmanından 4-3’lük galibiyetle ayrılarak liderliğini sürdürdü.


HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75