banner108
Öne Çıkanlar PFDKdan Günay Güvençe 2 Maç Men.. Ankaragücü Deplasmanda Güldü.. (01) Sapsızoğlu arenasporkolik Muaythai ve MMA Müsabakaları Büyük Bir Coşku ile Yapıldı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefke, Cihangir’in Umutlarını Karadağ’a Gömdü.! (2-0)
banner98

Yer: Lefke 16 Ağustos Stadı

Hakemler: Şakir Azizoğlu, Emre Çevikdal, Ahmet Genç

Lefke: İrfan Özbay, Yakup Esmeraslan (Arda Karanfiloğlu 90.dk), Okan Gün (Gökhan Titiz 78.dk), Mustafa Tahsildaroğulları, Issa Constantinides (M.Ali Avunç 85.dk), Hasan Ç.Çaka, C.Armstrong Chidi, Yao A.Kouassi, Erkan Yolaç, Kaan Savaşkan, Tahsin Ergel

Cihangir: Hasancan Celal, Nurettin Gecekuşu (Engin Keleş 84.dk), Çağrı Kıral, Selçuk Sergeç, Babacar M.Diop, Muhittin Tümbül, Sercan Demirman, Mikail Sivri, Ali Öztürk, Hakan Karacaoğlu (Yankı Aktül 46.dk), İ.Halil Karadal (Berkem Nurdal 66.dk)

Goller: Mustafa Tahsildaroğulları 49.dk, Yao A.Kouassi 66.dk (Lefke)

AKSA Süper Lig’in 28. haftasında play-out’tan kurtulma mücadelesi veren Lefke, şampiyonluk yarışında olan Cihangir’i konuk etti.

16 Ağustos Stadı’nda oynanan ve ilk devresi golsüz eştlikle geçilen karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 kazanan ev sahibi ekip Lefke ligin bitimine iki maç kala play-out bölgesinin dışına çıkmayı başardı.

Şampiyonluk mücadelesindeki Cihangir ise lider Mağusa Türk Gücü’nün berabere kalarak puan kaybı yaşadığı haftada bu mağlubiyetle büyük yara aldı ve eline geçen zirveyi yakalama şansını kaçırdı.

Karşılaşmada Lefke’ye 3 puanı getiren golleri 49. dakikada Mustafa Tahsildaroğulları ve 66. dakikada Yao Assamoi Kouassi kaydetti.

Bu sonuçla Lefke puanını 35’e çıkartarak 10. sıraya yükseldi. 73 puanda kalan Cihangir ise ikinci sırada kalmaya devam ederken zirve ile arasındaki puan farkı 3’e çıktı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75