banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kupada Gönyeli sürprizi..!
banner98
 


      Bugün ikinci tur ilk maçlarında  yedi maç oynanırken Gönyeli aldığı sonuçla dikkat çekti. Oynanan 7 karşılaşmada Yenicami ve Küçük Kaymaklı deplasmanda, GAÜ Çetinkaya, Mağusa Türk Gücü, Cihangir ve Doğan Türk Birliği evinde kazanmayı başardı.
 
      K-PET Birinci Lig’de ilk devreyi düşme hattında tamamlayan Gönyeli devre arasında yaptığı ses getiren transferler sonrası çıktığı ilk maçında K-PET Süper Lig’in güçlü ekibi Lefke ile 0-0 berabere kaldı. Bu maç günün beraberlikle tamamlanan tek maçı oldu.

      Günün sonucu en çok merak edilen maçlarından Binatlı – Yenicami maçında Yenicami rakibini deplasmanda 2-1 mağlup ederek, tur için büyük avantaj elde etti. GAÜ Çetinkaya ise Gençler Birliği’ni 2-0 mağlup ederek, tur için avantaj yakaladı.

      İlk maçlar içinde en farklı skoru ise Küçük Kaymaklı elde etti. Yeni Boğaziçi deplasmanından 4-0’lık galibiyetle dönen Küçük Kaymaklı, turu büyük oranda garantiledi.

      Günün en gollü maçında ise Mağusa Türk Gücü, K-PET Birinci Lig ekibi Yalova karşısında zorlanmasına rağmen 5-3 galip geldi. Bu maçın rövanşıda oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. 

      Cihangir sahasında konuk ettiği kupada 2.ligi temsil eden tek takım olan Türkmenköy karşısında gole ancak 90.dakikada ulaşabildi ve sahadan 1-0 galip ayrıldı. Türkmenköy tur ümidini sahasına taşımayı başardı. 

       Kupada yarın tek maç oynanacak. Kupada ikinci tur rövanş maçları ise Cumartesi günü oynanacak ve çeyrek finale yükselecek takımlar belirlenecek.

Bugün alınan sonuçlar şöyle:
Mağusa Türk Gücü - Yalova 5-3       
Gönyeli – Lefke 0-0                            
DTB – Mormenekşe 2-1                      
Yeni Boğaziçi – K. Kaymaklı 0-4
Binatlı  - Yenicami 1-2
Cihangir - Türkmenköy 1-0
GAÜ Çetinkaya - Gençler Birliği 2-0

Yarının programı şöyle:
Lefkoşa Atatürk Stadı’nda, saat 14:00’te
Gençlik Gücü – Türk Ocağı, (Mehmet Sezener)

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75