banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Köseoğlu, Mehmetçik'e Veda Etti..!
banner98

Sezon ortasına yakın bir dönemde Mehmetçik'in başına geçen Antrenör Vural Köseoğlu, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sarı yeşillilerden ayrıldığını duyurdu. Köseoğlu'nun paylaşımı şu şekilde;

"Teşekkürler Mehmetçik Camiası..Sezon ortasına yakın bir dönemde göreve geldiğim ve hayatımda unutulmaycak dostluklar kattım cok guzel harika insanlar tanıdım ve Cok mutlu huzurlu oldugum, ikinci Ailem diyebilecegim Mehmetcik Camiasında gorev suremizi tamamladık ve Veda etme zamanı geldi.. .. Futbolcu kardeslerimle cok calıştık ve kısa surede AILE olmayı başardık ve Mehmetciģimizi Getirebildigimiz en iyi yerede getirdiģimize inanıyorum ..Basta Bùtùn Camia, başkan Derya Ali Boztuna , Hocam kardeşim Yusuf-Onur Kandili ve degerli abim Mustafa İlban ve Mevlit Usluer abim Ve Karakterli Futbolcularım Yaşattıklarınız icin Teşekkùrler Ìyiki varsınız, Ìyiki Sizler Gibi KARAKTERLERÌ Tanıdım... Ìnsaallah Yeni Sezonlarda Birlikte olmak dilegiyle..Seviliyorsunuz..

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75