banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Doğan Forest Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Koopspor, LAÜ’nün havasını aldı..!
banner98

 



Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ve kalabalık bir seyirci önünde gerçekleşen maça Koopspor iyi başladı. Kırmızı lacivertiler hem savunmada hem de hücumda etkili oldu. İlk iki dakikayı Koop 6-0 önde geçti. Oyunu biraz dengelemeye çalışan LAÜ olurken Koop, ABD’lilerin basketleri ile ilk periyotu 24-16 önde geçti.

İkinci periyotta da üstün oyununu devam ettiren Koop önünde LAÜ beklenen oyununu oynayamadı. Bu bölümde farkı çift hanelere çıkaran Koop ilk yarıyı da 39-29 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da etkili giren Koop bu yarıda yükselen grafiği ile 25. Dakikada durumu 47-31’e getirdi. Kontrolü elinde tutan Koop üçüncü periyotu da 55-40 önde geçti.

Son bölümde Porter’in basketleri ile ayakta kalan LAÜ farkı 10 sayıya kadar indirmeyi başarsa da son bölümde toparlanan Koopspor maçı 81-63 kazanarak ilk yarıyı yenilgisiz lider tamamladı.

 

Mevlit diskalifiye edildi

Karşılaşmanın son 12 saniyesine girildiğinde oyun bir anda elektriklendi. Bu anda Lefke Avrupa Üniversitesi Antrenörü Orhun Mevlit, hakemlere yönelik hareketleri nedeniyle oyundan diskalifiye edildi. Mevlit bu karara uzun süre itiraz etmesine rağmen sonuç değişmedi. Bu arada Mevlit için rapor tutuldu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75