banner108
Öne Çıkanlar Girne Halk Evi eriyor..!(2-0) Cimnastikte İlk Kez Üçüncü Ülke Atılımı.. Akıncılar Gaza Bastı.. (30) Başat İskeleden Lider Döndü.. (02)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kıvanç, yerli statüde forma giymeye hazırlanıyor...
banner98

5 yıldır ülkemizde kalecilik yapan ve Yalova'dan tanıdığımız tecrübeli eldiven Kıvanç Demircioğlu, yeni sezonda yerli statüde forma giyecek.

Başarılı ismin ayrıca vatandaş olması an meselesi. Yalova ile sözleşmesi biten Kıvanç için 3 takım nabız yoklarken, deneyimli isim için birçok kulübün daha devreye girmesi bekleniyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75