banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kemancıoğlu: “Hedefimiz sadece lig’’
banner98

 



Mehmet Kemancıoğlu, spor servisine verdiği demeçte, ikinci yarıda hata yapma şanslarının olmayacağı bir sürece gireceklerini belirtti.

Sezon öncesi, 25 - 27 puan arası ve ilk dört hedefi ile yola çıktıklarını aktaran Girne Halk Evi Teknik Direktörü Mehmet Kemancıoğlu, ilk devrenin sonunda ise koydukları hedefin üzerinde ilk devreyi geride bıraktıklarını vurguladı. Lige hem iyi başlangıç, hem de şanslı fikstürün yanlarında olmasını iyi değerlendirdiklerini aktaran Kemancıoğlu, tüm bunlarla birlikte oyuncularının gösterdiği üst düzey performansı ise unutmamak gerektiğini vurguladı. İlk devrenin geride kaldığını, 2 Ocak tarihinden itibaren, ikinci devre hazırlıklarına başladıklarını aktaran genç teknik adam, çabukluk ve kuvvete dayalı çalışmaları yanı sıra teknik taktik idmanlarını da sürdürdüklerinin altını çizdi.

Devre arası takımdan Ufuk Fırat, Çağakan ve Çağan ile yolların ayrıldığını belirten Mehmet Kemancıoğlu, üç oyuncunun yerine üç ismin dahil olacağına vurgu yaptı. Kupa serüvenini Gönyeli’de bıraktıklarının sorulması üzerine konuşan Mehmet Kemancıoğlu, kupada düşüncelerinin olmadığını, lige ağırlık vereceklerini en başından belirttiğini aktarırken, tek hedeflerinin sadece lig olduğunu yineledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75