banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaymaklı, 3 Puan Peşinde..!
banner98

Baf Ülkü Yurdu deplasmanında iyi oynamadıklarını hatta yenilebilecekleri bir maç olduğunu belirten Küçük Kaymaklı teknik direktörü Derviş Kolcu, geçen haftayı kötü oyun sonrasında 1 puanla tamamladıklarını ifade etti. Bu hafta sahalarında Lefke’yi konuk edeceklerini ifade eden Kolcu, ligin ilk devresinde mağlup ettikleri rakipleri karşısında kazanmak için oynayacaklarını söyledi.

Kupaya moralli girmek istiyoruz

Ligin ikinci devresinin tıpkı ilk devrede olduğu gibi zor ve çekişmeli geçeceğini belirten Küçük Kaymaklı teknik direktörü Derviş Kolcu, Çarşamba günü oynayacakları kupa ikinci tur maçına moralli ve iyi girmek için Lefke karşısında kendi sahalarında oynayacakları maçı kazanmak istediklerini söyledi. Kupaya önem verdiklerini ve ligde de iyi yerde olmak istediklerini belirten Derviş Kolcu, Lefke maçından kazanarak çıkıp haftayı galibiyetle kapatmak istediklerini söyledi. Lefke maçına bu hafta yaptıkları 3 idmanla hazırlandıklarını belirten Kolcu, Raif’i yarın dinlendirme düşüncesi olduğunu kalede Salih’in olacağını Gökhan’ın 4 sarı kartlı olduğunu Hasan Çakır’ın ise sağlık sorunu nedeniyle aralarında olmayacağını sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Kaymaklı3 Puan Peşinde..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75