banner108
Öne Çıkanlar Sabrımız Taşmıştır.. Doğan Ulak 3.kez Başkan YDÜ son çeyrekte kaybetti..! (78-69) gol krallığı karıştı…!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kaya Mehmetçik İN, Hamitköy OUT..! (1-0)
banner98
 Yer: Mehmetçik stadı

Hakemler: Osman Özpaşa, Burak Mandıralı, Yusuf Bakar,

Kaya Mehmetçik: Cengiz, Uğurcan, Barış, Çağrı, Murat, Halil (Mustafa), Feridun, Mustafa İnanç, Mehmet Çil (Yusuf), Süleyman, Emir (Mahmut),

Hamitköy: Kemal, Salih, Umut, Onur, Ragıp, Ender, Deniz, Tufan (Toykan) Mehmet (Hakan), Özgür, Mahmut (Hüseyin)

Sarı kartlar: Çağrı Sarpoglu 66.dk(Kaya Mehmetçik), Mahmut 69.dk, Salih 90.dk(Hamitköy).

Goller: Süleyman Bayır 80.dk.(Kaya Mehmetçik)

 

İkinci devre Cenk Şeren - Batur Sağlamer ikilisinin göreve gelmesi ile birlikte Kaya Mehmetçik’in yükselişi devem ediyor.
Kaya Mehmetçik, Hamitköy karşılaşması her iki takımında puana ihtiyacı olan haftada her iki takımda arzulu ve istekli başladığı karşılaşmanın ilk 15 dakikasına Kaya Mehmetçik daha organize oldu.
Karşılaşmanın 10. dakikasında Kaya Mehmetçik’in genç oyuncusu Emir Yıldız'ın sağdan taşıdığı topu ceza sahası içine kesti müsait durumda Mehmet Çil’in vuruşunda kaleci Kemal’in kurtarışından top Süleyman Bayır’ın önünde kaldı ve bu futbolcunun vuruşu az farkla dışarı gitti.
Bu pozisyondan sonra yine genç Emir sağdan aldığı top ile ceza sahası içerisine girer girmez vurduğu şut direğe vurup dışarıya gitti.
Maçın 15. dakikasından sonra oyunda denge kuran Hamitköy sağ kanattan Mehmet Göreli’yi kullanmak istedi ancak Kaya Mehmetçik’in sol beki Barış Dağ’ın sıkı markajından kurtulamadı.
1. Ligin gol krallığında iddialı oyuncusu olan Özgür, genç stoper Çağrı’nın markajından kurtulamadı ve Hamitköy forvetleri ilk 45 dakikada etkisiz kaldı.  
2.devre vasat bir karşılaşma olarak geçti.
Karşılaşmanın 80.dakikasında Kaya Mehmetçik 'in Mustafa İnanç 'la kullandığı köşe vuruşunda günün başarılı ismi Çağrı topu Süleyman Bayır’ın önüne aktardı, Süleyman Bayır’ın plase vuruşu ile gölü buldu ve bu gölü tribünde bulunan hamile eşine armağan etti.
Karşılaşma 1-0 Kaya Mehmetçik’in üstünlüğü ile sona erdi.

Haber ve Fotolar: BEYDA DÜNDAR

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75