banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ MTG kampa giriyor Protokol İmzalandı.. MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal’a Yetti, Ya Doğan’a..! (0-0)
banner98

 






YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır

HAKEMLER: Kerem Eran, Ömer Doğru, Ali Akçınar

DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ: Ozan, Hasan, Ahmet Sönmez, Koral(DK 58 Ahmet Saygı), Rahem, Emek, Aydın, Okafor, Pamboe(DK 85 Kenan), Ahmet Coşkun, Selim.

YENİCAMİ: Ercan, Emin(DK 90 Eray), Oshobe, Salih, Mehmet, Ünal, Tansel, Ebuka, Okoli(DK 90 Osman), Behiç(DK 65 Farouk), Yasin.

KIRMIZI KART: DK 87 Tansel(Yenicami).

 

İkinci Doğan Türk Birliği ile lider Yenicami arasında oynanan maçta taraflar sayısız gol pozisyonuna girmesine rağmen maç başladığı gibi golsüz sona erdi.



Doğan Türk Birliği’nin 2 topunun direkten döndüğü maçta şans, Yenicami’den yanaydı Dolu tribünler önünde oynanan maçın en başarılı isimleri Yenicami kalecisi Ercan ile Doğan Türk Birliği kalecisi Ozan oldular. 12 sarı kartın çıktığı maçta Yenicami’den Tansel kırmızı kart gördü

 

K-Pet Süper Lig'de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede lider Yenicami, ikinci sıradaki Doğan Türk Birliği'ne konuk oldu.



Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı'nda oynanan ve baştan sonra çekişmeli geçen mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.



Mücadelenin 87. dakikasında Yenicami'den Tansel, ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

 

4.DK: Gelişen Yenicami atağında Doğan Türk Birliği savunmasının karşılamakta zorlandığı pozisyonda Okoli’nin önünde kalan topta yaptığı aşırtma vuruş az farkla direğin üzerinden auta gitti.



15.DK: John Okoli ile başlayan konuk takım Yenicami atağında bu oyuncunun pasında John Ebuka’nın yaptığı vuruş direğin yanından az farkla auta gitti.

48.DK: Sağ kanattan gelişen Doğan Türk Birliği atağında Aydın’ın ortasında arka direkte Okafor’un yaptığı etkili vuruşu kaleci Ercan önlemeyi başardı.

53.DK: Bir başka John Okoli ile başlayan Yenicami atağında topla buluşan John Eubka’nın vuruşunu kaleci Ozan önlemeyi başardı.

54.DK: Gelişen Doğan Türk Birliği atağında Aydın’ın savunma arkasına gönderdiği topta Pamboe’nin yaptığı aşırtma vuruş yan direkten oyun alanına geri döndü.

59.DK: Sağ kanattan gelişen bir başka Doğan Türk Birliği atağında Pamboe’nin yaptığı etkili orta kaleci Ercan’da kaldı.

77.DK: Yenicami’nin kullandığı taç atışında topla buluşup ceza alanına giren John Ebuka’nın vuruşunu kaleci Ozan önlemeyi başardı.

90+1.DK: Sol kanattan gelişen ev sahibi Doğan Türk Birliği atağında Selim'in yaptığı orta bir kez daha yan direkten döndü.

90+2.DK: Doğan Türk Birliği kontra atağında Kena’ın indirdiği topta ceza alanına giren Ahmet Coşkun’un vuruşunu kaleci Ercan bir kez daha önleyen isim oldu.

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince iki takımın mücadelesinde kazanan olmadı.

Doğan daha üstün oynadığı maçta 1 puana razı olurken, Yenicami’den 6 puan geride kalmaya devam etti.



Lig ve kupada yenilmezlik sayısını 20’ye çıkaran Yenicami, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kaybetmeden dönmenin mutluluğunu yaşadı.

 Fotolar: Necmi Usal ve Özgür Göksel

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75