banner108
Öne Çıkanlar Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak.. Kadın Öğretmenler Halı Sahaya indi GAÜ Çetinkayada Yıldızlar İmzaladı..! Burhan Yetkili Turnuvasında Ödüller Verildi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kartal, Cihangir'i durdurdu (2-3)
banner98

Siyah beyazlılara 3 puanı getiren golleri Sylla(2) ve Hascan kaydederken, Cihangir'in gollerini ise penaltıdan Muhittin attı. 

Stat: Cihangir Stadı

Hakemler: Ali Özer, Sertan Alkın, İbrahim Katmer

Cihangir: Cem, Erol, Nurettin, (71’ Tacettin), Selçuk, Mikail, Sercan, Rahmi, (40' Yankı), Ali, (75’ Berhan), Hakan, Muhittin, Babacar

YAK: Ercan, Koray, Boran, Emirhan, Kaan, Mehmet Çavuş, Fikret, (70’ Mehmet Göktaş), Hascan, (90+3 Berkem), Yakup, Cenker, (88’ Asrın), Sylla

Maçtan Notlar

4': Sağdan gelişen Cihangir atağında Erol ortaladı. Muhittin çaprazdan sert vurdu. Yandan aut

45': Yenicami 'de kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Fikret köşeye vurdu. Kaleci Cem köşeden son anda çıkardı.

45'+1': Cihangir atağında sağ çaprazdan Babacar karşı karşıya vurdu. Ercan topu kornere çeldi.

45+4': Yenicami atağında Yakup sağdan ortaladı. Sylla dokundu. Direkten dönen top sola doğru açıldı. Atağın devamında topla ceza yayında buluşan Sylla'nın yerden sert şutu köşeden ağlarla buluştu 0-1.

48': Ani gelişen Cihangir atağında top ile Boran'ın eli buluştu. Hakem Ali Özer penaltı noktasını gösterdi. Muhittin topu ağlara gönderdi 1-1.   

54’: yenicami atağında Hascan, topu çıkarmak isteyen Ali’nin hatasıyla topu kaptı ve Sylla’ya çıkardı. Sylla, Selçuk’tan mükemmel bir vücut çalımıyla sıyrılıp sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-2.

76’: Yenicami atağında Cenker soldan geldi. Sert şutunu kaleci Cem çıkardı. Dönen topu Hascan akllı dolu bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-3.

88’: Cihangir atağında Babacar topla gitmek isterken Emirhan topu nizami bir hareketle aldı. Hakem Ali Özer kimsenin anlamadığı bir kararla penaltı noktasını gösterdi. Muhittin topu ağlara göndererek farkı bire indirse de kalan süre beraberlik için Cihangir’e yetmedi 2-3.

Fotoğraflar: Tandoğan Garip

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75