banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ Lefke Kartal
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka, Düzkaya’ya Çarptı..! (2-1)
banner98

Yer: Çatalköy Nihat Bağcıer Stadı

Hakemler: Turgay Misk, Mehmet Ekşici, Cem Öksüzoğulları, Hakan Ünal

Düzkaya: Ali, Hasan, Uğur, Mehmet, Arif, Salih, Yağış, Uğurcan, Serkan, Mehmet, Furkan

Karşıyaka: Mustafa, Mehmet, Saydam, Tahir, Esin, Arda, Bayram, Sezer, Olgun, Hüseyin, Güvenç

Goller: 31’Mehmet Çiçen, 71’Furkan Şengül (Düzkaya), 68’Olgun Dodak (Karşıyaka)

Haftanın zorlu maçında kazanan Düzkaya oldu. Hedefini Süper Lig olarak belirleyen ve ligin en formda ekiplerinden olan Karşıyaka, 10.haftada ligde sıkıntılı bir süreçten geçen Düzkaya’ya konuk oldu.

Çatalköy’de kötü hava koşulları ve ağır bir zeminde oynanan karşılaşmayı Düzkaya 2-1 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Kırmızı beyazlılara 3 puanı getiren golleri Mehmet Çiçen ve Furkan Şengül kaydederken, Karşıyaka’nın tek golünü Olgun Dodak attı.

Düzkaya, ilk yarıyı 31.dakikada Mehmet Çiçen’in attığı gol ile 1-0 önde tamamladı. İkinci devrede Karşıyaka beraberlik golü için rakibinin üzerine gitti ve aradığı golü 68.dakikada Olgun’la buldu. Bu golden hemen sonra Düzkaya, 71.dakikada genç Furkan’ın golü ile yeniden öne geçti. Maçın son bölümü büyük bir heyecana sahne oldu. Karşıyaka beraberlik için rakibinin üzerine gitse de aradığı golü bulamadı ve maçı 2-1’lik skorla Düzkaya kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75