banner108
Öne Çıkanlar Mağusa Masterleri Karşıyaka Attıkça Coştu.. (62) Umut Düzdaban İstifa Etti.. Genel Kurul Kararı Alındı.. Futsalın Kraliçesi Polatpaşa Dünya Şampiyonasında..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka başladı, Bağcıl bitirdi..!(2-2)
banner98
 




YER: Bostancı Yakup Özorun Stadı
Hakemler: Hüseyin Eyyüpler, Kaan Koday, Zekai Töre
Bostancı Bağcıl: Halil, Mehmet (Dk 77 Görkem), İssac, Cemil, Bahri, Mustafa (Dk 60 Danıel), Justıce, Kaan, Zeki, Bilal, Özder
Karşıyaka: Haluk, Sedar, Ayhan Kirşen, Ayhan Keleş, Kemal Yıldırım (Dk 72 Turan), Bayram, Zafer, Tufan (Dk 83 Bayram), Kamuran (Dk 58 Ahmet), Berk, Ahmet
Goller: Dk 86 Kaan, Dk 90 Bahri(Bağcıl), Dk 8 Tufan, Dk 31 Berk(Karşıyaka)



 

K-Pet Birinci lig Beyaz Grup 10. Haftasında Bostancı Bağcıl, Bostancı Yakup Özorun Stadında konuk ettiği Karşıyaka ile karşılıklı kaydettikleri 2’şer golün ardından mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrılarak hanelerine 1’er puan yazdırdılar. Ev sahibinin golleri Kaan ve Bahri’den gelirken bu gollere karşılık Karşıyaka’nın beraberlik golleri Tufan ve Berk’ten geldi.

İlk devre de Tufan ve Berk ile 2-0 öne geçen Karşıyaka deplasmanda bulduğu skor avantajı ile soyunma odasına gitti. İkinci devre de skoru 86.dakikaya kadar koruyan Karşıyaka 86. Dakikada Kaan ve 90.dakikada Bahri’nin gollerine engel olamayarak altın değerinde 3 puanı son 4 dakikada kaybederek 1 puana razı oldu. Ev sahibi Bostancı Bağcıl ise uzun süre yenik götürdüğü karşılaşmadan pes etmeyerek son 4 dakikada 1 puan çıkarmayı başardı.

Bostancı Bağcıl aldığı bu beraberlikle puanını 6’dan 7’ye çıkarırken Karşıyaka ise son sırada 5 puana yükseldi. Bostancı Bağcıl ilk devrenin son haftası olan 11. Haftada deplasmanda Gönyeli’ye konuk olurken Karşıyaka ise Ozanköy’ü ağırlayacak. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75