banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Uzatmalarda Harry Kane İle Güldü..! (2-1) Şampiyon 1.Piyade Alayı kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka, Başkentte 4’ledi..! (2-4)
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadyumu

Hakemler: Mehmet Sezener, Abdullah Genç, Sertan Alkın, Serkan Durmaz

China Bazaar Gençlik Gücü: Emre, Aşkın, Erin, Orhan, Ümitcan, İrfan, Hasan, Sezgin, Hasan, Çağdaş, Tayfun

Karşıyaka: Mustafa, Mehmet, Saydam, Tahir, Esin, Arda, Bayram, Sezer, Ertu, Hüseyin, Güvenç

Goller: 77’Hasan Çirkin, 90’Hakan Eminoğlu (C.B.G.Gücü), 7’ve 47’Sezer Tokbaş, 44’Güvenç Sakallıoğlu, 80’Esin Sonay (Karşıyaka)

Haftanın en zorlu maçlarından bir tanesinde iki renktaş ekip China Bazaar Gençlik Gücü ile Karşıyaka kozlarını başkentte paylaştı.

6 golün çıktığı maçta kazanan 4-2’lik skorla konuk Karşıyaka oldu. Maça konuk ekip adeta golle başladı ve 7.dakikada Sezer’in golü ile 1-0 öne geçti. 44.dakikada genç futbolcu Güvenç bu haftayı da boş geçmedi ve attığı mükemmel frikik golü ile takımının soyunma odasına 2-0 üstün gitmesini sağladı.

İkinci devreye hızlı başlayan yine Karşıyaka oldu. 47.dakikada gelişen atakta Sezer kendisinin 2’nci, takımının 3’üncü golünü attı. 77.dakikada oyuna sonradan dahil olan genç futbolcu Hasan Çirkin, frikikten mükemmel bir gol atarak farkı 2’ye indirdi. Bu golden hemen sonra 80.dakikada savunma ile kaleci anlaşmazlığını iyi değerlendiren Esin Sonay, kafa ile farkı yeniden 2’ye çıkardı. Mücadelenin son dakikalarda China Bazaar Gençlik Gücü, Hakan Eminoğlu’nun golü ile farkı yeniden 2’ye indirse de karşılaşmada başka gol olmadı ve maçı 4-2’lik skorla Karşıyaka kazandı.

Bu sonucun ardından Karşıyaka puanını 17’ye çıkardı, China Bazaar Gençlik Gücü ise 11 puanda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75