banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..! Raif
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karıncalar bitti demeden bitmez..! (1-2)
banner98

 




Yer: Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı

Hakemler: Mehmet Malek, Özal Çağlayan, Hakkı Emir, Mustafa Öztuğay

Küçük Kaymaklı: Hasan Piro, Bahadır, Mehmet Kaygısız, Yusuf, Taner, Zokou (77’Bayram), Ali Akbulut, Hüseyin Adal, Mustafa Yaşınses, Ahmet Can (70’Mustafa Arnavut), Rumen (55’Remzi)

Binatlı: Ercan, Devrim, Ömer, Ayhan, Kemal, Sertaç (84’Mehmet Neşe), Mehmet Göktaş, Çağdaş, Abdullah (78’Berkem), Bello, Batshi (Salih)

Goller: 79’Bayram Anday (Küçük Kaymaklı), 80’ ve 90+3’Kemal Uçaner (Binatlı)

 

 

Lefkoşa Şehit Hüseyin Ruso Stadı’nda oynanan karşılaşmada lider Binatlı, zorlu başkent deplasmanından 3 puan çıkarmayı başardı ve ikinci sıradaki Türk Gücü’nün puan kaybettiği haftada puanı farkını 4’e çıkararak ilk devreyi lider tamamlamayı garantiledi.

Karşılaşmanın Önemli Anları

23.dakikada gerçekleşen Küçük Kaymaklı atağında Rumen Alexandrov, uygun durumdaki takım arkadaşı Zokou’ya topu çıkarmayınca ve kendisi vurmak isteyince, yeşil siyahlılar mutlak bir golden oldu.

32.dakikada Binatlı atağında sağ çizgide Kemal Uçaner’in arka direğe ortasında Ömer Gül topa istediği gibi vuramadı ve top dışarıya gitti. İlk devre 0-0’lık eşitlikle sona erdi.


58.dakikada Küçük Kaymaklı futbolcusu Mustafa Yaşınses’in sert vuruşunu Ercan mükemmel bir şekilde kornere çeldi.

76.dakikada Binatlı atağında golcü futbolcu Bello’nun sert vuruşunu önce Hasan Piro çıkardı, ardından ise top üst direğe vurdu.

77.dakikada Küçük Kaymaklı’dan Bayram, Zokou’nun yerine oyuna girdi ve 2 dakika sonra golünü attı. 79.dakikada ani gelişen Kaymaklı kontratağında topla buluşan Bayram’ın sol ayağı ile düzgün vuruşu direğin dibinden ağlarla buluştu ve Küçük Kaymaklı 1-0 öne geçti.

 Bu golden 1 dakika sonra Binatlı serbest atış kazandı. Kullanılan serbest atışta arka direkte golcü isim Kemal Uçaner’in vuruşu önce üst direğe vurdu ardından ise ağlarla buluştu ve skor 1-1 oldu.

Orta hakem Mehmet Malek 4 dakikalık uzatma gösterdi ve 90+3.dakikada herkes karşılaşmanın 1-1 tamamlanacağını düşünmekteyken, golcü isim Kemal Uçaner sahneye çıktı ve takımına galibiyeti getirdi. Bu dakikada soldan Bello önce Yusuf Palaz’ı çalımladı ardından ise topu ortadan gelen Kemal Uçaner’e çıkardı, tecrübeli golcünün de tek vuruşu ağlara gidince Binatlı tarih yazdı.

Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca lier Binatlı puanını 26’ya yükseltti ve ilk devreyi lider tamamlamayı garantiledi. Maçtan sonra Binatlı futbolcuları, teknik heyet ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı.

HABER VE FOTOĞRAFLAR : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75