banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Şampiyon 1.Piyade Alayı KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ Hala Sultan Türkiye İkincisi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Karadeniz 61, Bahçeli ve Ahmet Ogan Disipline Sevk Edildi..!
banner98

3 Haziran 2018 tarihinde Karadeniz 61 ile Bahçeli arasında yapılan BTM 2. Ligi 1. Grup müsabakasında, her iki takımın da yaratmış ve karışmış olduğu saha olaylarından dolayı Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca Disiplin Kurulu'na sevkine; yine aynı maçta, Karadeniz 61 takımı futbolcuları Doğan Kurnaz, Ogün Dursun, Hüsamettin Genç, Yasin Okur ve Barış Baş ile Bahçeli futbolcuları Murat Şengül, Cafer Tunçtürk, Ertan Şengün ile Ali Okan Şengül'ün karşılıklı olarak yaptıkları sportmenliğe aykırı hareketler ve spor ahlakına/etiğine aykırı davranışları, saldırı ve darp fiilleri ile karıştıkları kavga nedeniyle, Disiplin Kurulu'na sevk edilmelerine;

3 Haziran 2018 tarihinde Mağusa Spor Akademisi ile Çanakkale arasında yapılan KKTCELL Kadınlar Ligi Play-Off müsabakasında, Mağusa Spor Akademisi Başkanı Ahmet Ogan'ın, KTFF Talimatlarında açıkça belirtilmesine rağmen, kulüp başkanı sıfatıyla saha içerisine inemeyeceğinin bilinmesi, aldığı uyarının akabinde, B267 lisans numaralı basın muhabiri kartı ile sahada durmaya devam etmesi ve keza akreditasyon alanını ihlal etmesi suretiyle Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine karar verilmiştir.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75