banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İtalya'da Hedef Yeni İronman..!
banner98




Ares triatletleri Cem Dağdelen ve Hüseyin Arhan, İtalya'da 23 Eylül Cumartesi gerçekleşecek ironman yarışında 3.8kilometre yüzüp, 180 kilometre bisiklet sürecek ve 42.2 kilometre koşarak finişe ulaşmaya çalışacak. Cem 11.kez, Hüseyin ise 3.kez ironman olma hedefinde.

Dünyanın en zorlu ve dayanıklılık isteyen Ironman yarışı 23 Eylül Cumartesi günü İtalya'da yapılacak. İtalya'da bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan Ironman şampiyonasında ülkemizden Ares Spor Kulubü triatletleri Cem Dağdelen ile Hüseyin Arhan yarışacak. Cervia şehrinde gerçekleşecek Ironman yarışında sporcular 3.8 kilometre yüzecek, 180 kilometre bisiklet sürecek ve 42.2kilometre koşarak finişe ulaşmaya çalışacak.

Toplam 15 saatlik zaman limiti olan yarışta Cem 11inci kez, Hüseyin ise 3üncü kez finişe ulaşarak ironman olma hedefinde. Ares Spor Kulübü başkanı Ahmet Özsoy ile birlikte yarışın olacağı şehre gelen sporcuları yağmur ve rüzgarlı soğuk hava karşıladı.

Yarış için hiç tercih edilmeyen hava şartları yanında ironmanın İtalya'da ilk kez yapılacağından yoğun ilgi gösterilmesi ve 3000in üzerinde sporcunun yarışacak olması sebebiyle yüzme parkurundan sonra gidilecek bisiklet alanının yaklaşık 1 kilometre uzağa taşınmasına sebep oldu. Bu da sporcuların sudan çıktıktan sonra uzun mesafe çıplak ayak yürüyüp zaman kaybına sebep olacak. Bisiklet parkurunu dün gezen sporcularımız yüzde 14 eğim ile tırmanılacak zirveye çıkarken, koşu parkurunda da antrenman yapma fırsatı buldu.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75