banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Esentepe Hakemler hem gezdi hem eğlendi Karşıyaka
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İspanya'da Başlıyor..! La Liga Hasreti Sona Eriyor..!
banner98

İspanya'da futbol sezonunun yeniden başlamasına dair son engel de aşıldı.

Ülkedeki futbol otoriteleri bir süre önce, sezonun tekrar başlatılması için hazırlıkların tamamlandığını ve haziranın ikinci haftası yola koyulmaya karar verildiğini duyurmuştu.

Bunun ardından gözler ülkedeki sağlıkçılara ve siyasi karar mercilerine çevrildi. İspanya başbakanı Pedro Sanchez, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, futbolun yeniden başlamasına 8 Haziran'dan itibaren izin verildiğini, La Liga'nın da bu tarihten itibaren başlayabileceğini açıkladı. İlk maçın 12 Haziran'daki Real Betis-Sevilla karşılaşması olmasına daha önce karar verilmişti.

Ülkedeki maçlar 12 Mart tarihinde durdurularak ertelenmiş, bir süre önce ise takımlar idmanlara başlamışlardı. Kulüpler, lig yönetimi ve sağlıkçılarla oluşturulan belli kuralları kapsayan sağlık protokolü uyarınca karşılaşmaların yeniden oynatılmasına karar verilmişti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75