banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Esentepe Bozbeyli KKTC SPOR MANŞETLERİ GG Yürüyor.. (10)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İsmail Soydan ışıldıyor..!
banner98

 



Gençlik Gücü’nün son üç haftada attığı 11 golün beşine asistlik yapan İsmail Soydan, iki de gol atarak bugünkü başarısında önemli bir unsur oldu. 22 numaralı forma ile mücadele eden İsmail Soydan bu sezon takımının üç golüne ismi yazdırdı, 9 golün de asistliğini gerçekleştirdi.

İyi Bir Üçgen Oluştu

Kendisi ve takımının bugünkü başarısının nedeni sorulan İsmail Soydan, “Gençlik Gücü’nde şu an her şey yoluna. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak çok iyi bir üçgen oluşturduk. Başarımızın gerçek nedeni budur” şeklinde konuştu.

Bugüne kadar takımının dört kez lider olma şansını kaçırdığını anımsatan İsmail Soydan, “İlk devreyi lider olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

13’üncü Hafta

Lider Girne Halk Evi ile aynı puana sahip Gençlik Gücü, ilk devrenin son karşılaşması olan 13’üncü haftada puan cetvelin son sırasındaki Lapta’ya konuk olurken; Girne Halk Evi ise, puan cetvelinin beşinci sırasındaki Düzkaya’yı konuk edecek. 

Her iki takım da 19 Aralık 2015, Cumartesi günü oynayacaklar.

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75