banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan YDÜ KKTC SPOR MANŞETLERİ Lefke
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele Trabzon galibiyet istiyor..!
banner98

 



           İkinci Lig’de 1 haftanın arından liderliği tekrar ele geçiren Maraş Gençlik, Pazar günü kendi sahasında ligin güçlü ekibi İskele Trabzonspor’u ağırlayacak. Geçtiğimiz haftalarda teknik adam Erhan Kaya’nın istifa etmesiyle birlikte takımın başına getirilen Cenk Şeren’in ilk maçı olan Maraş karşılaşması kritik önem taşıyor. Bu önemli karşılaşma öncesi Vatan Spor Servisi olarak İskele Trabzonspor’un yeni teknik adamı Cenk Şeren ile bir röportaj gerçekleştirme fırsatı bulduk.

‘’Kazanamazsak kaybetmemeliyiz’’

Maraş karşılaşması öncesi görüşlerini aktaran Şeren, ‘’Öncelikle zor bir maç bizi bekliyor. Maraş karşılaşmasına 3 idmanla hazırlanıyoruz. Yıllarca çalıştırdığım ve şampiyonluk yaşadığım Maraş Gençlik Spor Kulübü ile inanılmaz bir bağım bulunmakta ancak futbolda duygusallık yoktur. Maça çok ciddi bir şekilde hazırlanmaktayız. Tabi ki haddimizi bilerek oynayacağız. Fırat Güngör, Ahmet Orun, Ayhan Demir ve Seyfi Demir’in sakatlıkları bulunmakta. Son antrenmanımızda bu arkadaşların durumuna bakıp Maraş karşılaşmasında oynayıp oynayamayacaklarına karar vereceğiz. Karşılaşmaya galibiyet için çıkacağız ancak yenemezsek de yenilmemek tercihimiz. Bu önemli karşılaşmaya tecrübeli bir hakemin gelmesini temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75