banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Ocak Mormenekşede 2 Eksik.. Gençlerde DAÜ Şampiyon..! Dumlupınar A2
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele, Kaymağın tadını kaçırdı..! (3-0)
banner98

 









            Yaklaşık 1 haftadır Girne’de ikinci devreye hazırlanan İskele temsilcisi Gençler Birliği, kampın son gününde Tatlısu Sentetik Sahası’nda Küçük Kaymaklı ile bir hazırlık maçı yaptı.





Kırmızı siyahlıların üstün bir performans sergilediği karşılaşma Gençler Birliği’nin 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. İskele temsilcisi 10.dakikada Malik’in golü ile 1-0 öne geçerken, 21.dakikada Emeka ile farkı 2’ye çıkardı ve ilk devre Gençler Birliği’nin 2-0’lık üstünlüğünde sona erdi.





İkinci devrede oyun üstünlüğünü yine elinde tutan kırmızı siyahlı ekip, 55.dakikada İbrahim Köse’nin kafa golü ile iyice rahatladı ve karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Gençler Birliği karşılaşmayı 3-0 kazanan taraf oldu.  





Tatlısu’da kampını sürdüren Küçük Kaymaklı’da yeni transferler Uğur Gök ve Serhan Önet 90 dakika forma giyerken kaleci Ali Duvarcı 70 dakika kaleyi korudu. Yeşil Siyahlı ekip ayrıca 2 de yabancı oyuncu denedi.





HABER : NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75