banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele Hayata Bağlandı..! (3-2)
banner98

 





Stat: Cumhuriyet Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Zekai Töre, Ali Karahasan, Serkan Durmaz

Gençler Birliği: Mehmet Kabasakal, Sinan Öğüt, Emir Dolu, Mehmet Aylanç, Tonbara, Boran Esenler, Kadir Erol (Dk.72 Berk Kaya), Ahmet Kara, Sertan Kurukafa, İbrahim Köse, Hüssein Saddam

Gençlik Gücü: Ferhat Oğlak,  Hakan Karacaoğlu, Ali Akbulut (Dk.60 Hasan Göksun), Ağit Altan, Uğur Sönmez, Özcan Saygı (Dk.68 Orhan Çokbekler), Hüseyin Taşçı, Derviş Özeralp, Debola,Mamadou, Gökhan Özer

Goller: Dk.58 İbrahim Köse, Sertan Kurukafa (Dk.77,90+3) (Gençlerbirliği), Dk.70 Mamadou Dk.86 Hasan Göksun (GG)

Puan cetvelinin alt sıralarından bir an evvel kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesini ev sahibi takım 3-2 kazandı.

Rakibi Gençler Birliği karşısında iki kez mağlup duruma düştükten sonra beraberlik golünü bulan Gençlik Gücü, santrası yapılmayan gole cevap veremeyince mağlubiyetten kurtulamadı ve İskele deplasmanından puansız döndü.

Her iki takımın da gol atma yerine, rakibine gol attırmamayı hedeflediği ilk yarı orta alan mücadelesi şeklinde geçti.

Dk.1:Savunmanın arkasına atılan topu kaleci Ferhat uzaklaştırdı dönen topu Ahmet Kara topu dışarı attı.

Dk.58:Savunma arkasına atılan top Agit uzaklaştıramadı Ahmet Kara vurdu direkten döndü dönen topu İbrahim Köse tamamladı.1-0

62’inci dakikada, Gençler Birliği futbolcusu Baran Esenler ceza sahası içerisinde topu elleyince Gençlik Gücü penaltı kazandı. Penaltı atışını Maiya Bara Mamadoui kullandı. Bu futbolcunun kalecinin sağına gönderdiği topu kaleci Mehmet Kabasakal dışarı çelerek gole izin vermedi.

Dk.65:Debola’nın ara pasında Mamadou kaleci ile karşı karşıya vuruşunda Mehmet başarılıydı.

Dk.67:Kullanınlan kornerde Mamadou vurdu fakat top go olacakken kendi oyuncusu Hüseyin Taşcı’ya çarptı.

Dk.70 Kullanılan kornerde Mamadou boş pozisyonda kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi.1-1

Dk.77:İbrahim Köse’nin ara pasında savunma arkasında top ile buluşan Sertan çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.2-1

85’inci dakikada, Gençlik Gücü’nün yine sağdan kazandığı köşe atışını bu kez Hakan Karacaoğlu kullandı. Debola Daniel Ogun Seye’nin kafa vurduğu topa Hasan Göksun kaleci ile birlikte müdahale etti. Kaleci Mehmet Kabasakal’ı geçen topa 3 savunma oyuncusu birlikte müdahale etti. Ancak yan hakemin “topun çizgiyi geçti” uyarısı ile orta hakem Fehim Dayı başlama noktasını gösterdi, Gençler Birliği:2 – Gençlik Gücü:2.

90+2’nci dakikada, Gençlik Gücü savunma oyuncusu Hüseyin Taşçı takımını rahatlatma düşüncesi ile topu kalecisine gönderdi, ancak araya giren Sertan Kurukafa aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve santrası yapılmayan bu golle karşılaşmanı skorunu Gençler Birliği:3 – Gençlik Gücü:2 olarak ilan etti.

Karşılaşmada başka gol olmazken Gençler Birliği 3-2 kazandı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75