banner108
Öne Çıkanlar YDÜ Doğan arenasporkolik Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

İskele, GAÜ Çetinkaya’ya patladı..! (4-0)
banner98
 




             Attila Topaloğlu Stadında, Hakem Evren Karademir’in yönettiği karşılaşma,  mücadele gücü yüksek bir tempoda başladı ve organize ataklarla oyunu Sherman’lı GAÜ Çetinkaya sahasına yıkan Gençler Birliği,  etkili oyununun semeresini almak için fazla beklemedi.



            Nitekim günün başarılılarından Şenol’un ara pasını değerlendiren bir diğer başarılı Arif’in güzel plasesi ile de 7.dakikada 1-0 öne geçti.



            11. dakikada GAÜ Çetinkaya kalecisinin, Arif’i düşürmesinden doğan serbest vuruşu ihlal noktası tespitinin, hakem-yardımcı hakem işbirliğinde “Sorun” yaratması, Gençler Birliği’ni bir penaltıdan etti.



            Ancak, Gençler Birliği, 27. dakikada M. Erol’un fevkalade pasını iyi takip eden Arif’in attığı güzel golle skoru 2-0’a taşımakta gecikmedi. Ve ilk devre, 2-0 Gençler Birliği’nin üstünlüğü ile tamamlandı.



            İkinci devrede de disiplinli takım oyunu anlayışını rakibine kabul ettiren bir tempoda karşılaşmayı sürdüren Gençler Birliği, başarılı oyununu skora yansıtmakta güçlük çekmedi.



            Nitekim GAÜ Çetinkaya müdafaasının tutmakta zorlandığı Arif’in 47.dakikada Jdemel’e “Boş kaleye” attırdı golle önce skoru 3-0’a taşıdılar.



            70.dakikada da, Ahmet Orun’un fevkalade hareketler sonrasında ortasını değerlendiren Emeka’nın kafası ile de karşılaşmayı 4-0 kazandılar.

 

 

 

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75